Jacksonville Jaguars camiası, 25 yaşındaki running back’i Denard Robinson’ın Jacksonville, Florida’da göle batan bir arabanın içinde uyurken bulunmasıyla sarsıldı.

Sabah 04:22 sularında Robinson’ın kullandığı Chevy Impala’nın ön yolcu koltuğunda bir kadın yolcunun da uyurken bulunduğu açıklandı. Polis yetkilileri tarafından hem Denard Robinson hem de arabadaki diğer yolcu kurtarılmayı başardı.

Polis yetkilileri Denard Robinson’ın herhangi bir uyuşturucu ya da alkol almadığını açıklarken, genç oyuncu hakkında herhangi bir işlem yapılmayacağını açıkladılar.

Robinson’ın arabası tamamıyla harap olurken, yetkililer ilginç bir şekilde Robinson’ın aracının göle düşmemesi için frene bastığına dair herhangi bir ipucu bulamadı. Denard Robinson ise kazadan sonra Twitter sayfasından yaptığı açıklamada, o kadar geç bir saatte veya yorgun bir şekilde araba kullanmaması gerektiğini dile getirdi.

Jacksonville Jaguars ise yaptığı açıklamada, Denard Robinson’ın hafta sonu bir araba kazasına karıştığını öğrendiklerini ve kimsenin yaralanmaması sebebiyle mutlu olduklarını dile getirdi.

2013 NFL Draftı’nın beşinci turundan seçilen Denard Robinson, kolej kariyerinde quarterback olarak oynamış, draft edilirken wide receiver olarak anons edilmiş ancak Jaguars’ta running back olarak kariyerine başlamıştı. 25 yaşındaki oyuncunun draft edilirken çok yönlü bir hücum silahı olması bekleniyordu…

Halen kendisinden beklentilere ulaşamayan Robinson üç sezonda 42 maçta oynadı ve bu maçların 12’sinde ilk 11’de sahaya çıktı. Üç sezonda 914 yard ve beş touchdown ile oynayan Robinson’ın önümüzdeki sezon Chris Ivory ve T.J. Yeldon’ın arkasında üçüncü running back olması bekleniyor…