Son haftalarda sürelerinin azalması sebebiyle her fırsatta hoşnutsuzluğunu dile getiren Pittsburgh Steelers wide receiver’ı Martavis Bryant, takımına rest çekmeye hazırlanıyor. Geçen hafta takasını istediği söylentilerini yarım ağızla yalanlayan genç oyuncu, bu hafta ESPN’e verdiği röportajda takımı tarafından yeteri kadar kullanılmayacaksa takas edilmesi gerektiğini söyledi.

Bryant, durumu ile ilgili olarak verdiği röportajda şunları söyledi: “Eğer aynı şekilde devam edecek ve beni daha fazla kullanmayacaklarsa ayrılmak istiyorum, bu kadar basit. Mutlu olmak istiyorum ve burada olmasını tercih ederim. Ancak olmayacaksa da yoluma bakarım. Bu bencillik değil. Sadece potansiyelime ulaşarak takımıma faydalı olmak istiyorum.”

Geçen Pazar günü çaylak takım arkadaşı JuJu Smith-Schuster ile ilgili bir tweet atan ve JuJu’nun kendisi kadar iyi olmadığını yazan ancak daha sonra hatasını anlayıp tweet’ini silen Bryant, Pazartesi günü yapılan takım toplantılarına ise mazeretsiz olarak katılmamıştı. Daha sonra menajeri tarafından Bryant’ın doktorda olduğu iddia edilse de buna kimse inanmadı.

Genç oyuncusunun davranışlarıyla ilgili konuşan head koç Mike Tomlin, “Sosyal medyada söylediği şeyler yanlıştı ancak Martavis buraya geldiğinden beri gerek insan gerekse oyuncu olarak çok gelişti ve daha da gelişecek. Kendisiyle bu konuları biraz konuştuk ve konuşmaya devam edeceğiz ancak onu takas etmeyeceğiz. Kendisini draft ettiğimizden ona beri çok yatırım yaptık. Takas etmeyi düşünmüyoruz.” açıklamasında bulundu.

Tecrübeli oyun kurucu Ben Roethlisberger ise “Martavis bu konuyu benimle hiç konuşmadı o yüzden çok dahil olmak istemiyorum. Dün ilk defa olarak bu konuyla ilgili mesajlaştık ve bana koçlarla konuştuğunu söyledi. Ancak ben onun oyun kurucusuyum. Gelip benimle konuşsaydı onu daha fazla oyuna dahil etmek için bir plan yapardım. Bunu birlikte çözerdik çünkü o çok iyi bir takım arkadaşı. Bu konuda bana inanmayabilirsiniz ama gerçekten öyle. Sadece konuşmamız gerekiyor.” diyerek çözüme yardımcı olmak istediğini açıkladı.

Görünen o ki Steelers yönetimi aldığı bir yıllık men cezasından yeni dönen Martavis Bryant’ı göndermek istemiyor. Takımın bu hafta Bryant’ı kadroya dahil etmeyeceği bile konuşuluyor…