Üniversiteler 1. Ligi’nin ardından Üniversiteler Süper Ligi de tatilden dönüyor. Grup aşamasında son maçların oynanacağı ve çeyrek final eşleşmelerinin belli olacağı hafta sonunda bizleri birbirinden heyecanlı sekiz mücadele bekliyor.

ODTÜ Falcons ve Boğaziçi Sultans arasında oynanacak olan haftanın ilk maçı, A Grubu’nda grup lideri ve grup ikincisini tayin edecek olmasından dolayı önem kazanıyor. Karşılaşma 10 Şubat Cumartesi günü ODTÜ Yeni Saha’da oynanacak ve saat 11.00’de başlayacak.

B Grubu’nda ise benzer bir senaryo Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi’ni karşı karşıya getirecek olan mücadelede yaşanacak ve 11 Şubat Pazar günü İTÜ Maslak Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın galibi grubu lider bitirerek çeyrek finallere yükselecek.

Haftanın diğer maçları ise şöyle:

Afyon Kocatepe Victory Walkers @ Sakarya Tatankaları – 10 Şubat Cumartesi, 13.00, Sakarya Üniversitesi Sahası

Bilgi Hunters @ Gazi Warriors – 10 Şubat Cumartesi, 15.00, Gazi Üniversitesi Sahası

Yeditepe Eagles @ Anadolu Rangers – 10 Şubat Cumartesi, 20.00, Muttalip Spor Kompleksi

Hacettepe Red Deers @ THK Anka – 11 Şubat Pazar, 11.00, Hacettepe Beytepe Sahası

Ekonomi Halycons @ DEÜ Efeler – 11 Şubat Pazar, 11.00, Tınaztepe Futbol Stadı

SDÜ Spartans @ Ankara Üniversitesi – 11 Şubat Pazar, 15.00, Gazi Üniversitesi Sahası

Süper Lig’de oynanacak sekiz karşılaşmaya ek olarak bu hafta sonu bir mücadele de 1. Lig’de oynanacak ve Akdeniz Scorpions, Konya temsilcisi Selçuk Kartalları’nı Akdeniz Üniversitesi Sahası’nda ağırlayacak. Karşılaşma 11 Şubat Pazar günü saat 13.00’te başlayacak.