Dört aydır aşkın süredir devam eden Üniversiteler Ligi 2017 – 2018 Sezonu’nda kupalar,bu hafta sonu İzmit Avni Kalkavan Stadı’nda oynanacak olan final ve üçüncülük müsabakaları ile sahibini buluyor!

28 Nisan Cumartesi ve 29 Nisan Pazar günlerine yayılan final haftası programında sahneye ilk olarak Üniversiteler 1. Ligi ekipleri çıkacak ve Cumartesi günü saat 10.00’da Antalya Vandals ve ÖZÜ Wolves arasında vurulacak kickoff ile finaller start alacak.

Bu maçı takiben ise iki namağlup finalist, İstanbulls ve Yaşar Admirals kozlarını paylaşacak. Yarı finalde Vandals karşısında kazanan Admirals ile ÖZÜ Wolves’u devirerek final bileti kazanan İstanbulls arasında mücadele saat 14.00’te başlayacak.

Bir sonraki gün ise Üniversite futbolunun ülkemizdeki zirve organizasyonu olan Süper Lig’de oynanacak müsabakalarla ulusal şampiyon ve ligin klasmanı belli olacak. Pazar günü saat 11.00’de başlayacak olan Boğaziçi Sultans – ODTÜ Falcons maçının sonucunda kazanan, üçüncülük kupasının sahibi olacak.

Daha önce A Grubu’nda çeyrek final mücadelesi vermiş olan ekibin grup aşamasındaki maçında Sultans, Falcons’ı deplasmanda 33 – 15’lik skorla mağlup etmeyi başarmıştı.

Bu maçın bitiminde ise gözler Üniversiteler Ligi’nin en büyüğünü belirleyecek olan Yıldız Stallions – DEÜ Efeler maçına çevrilecek. Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan maça iki takım da formunun zirvesinde gelirken gülen taraf, takım tarihindeki ilk şampiyonluğuna ulaşmış olacak.

Biz de NFLTR ailesi olarak Üniversiteler Ligi final haftasında sahaya çıkacak olan sekiz takımımıza da başarılar diliyor, iyi olanın kazanmasını temenni ediyoruz.