Buffalo Bills, yıldız running back’i LeSean McCoy ile yollarını ayırdı. Geçtiğimiz yıl 514 yard koşup kariyerinin en düşük rakamında kalan McCoy’un takımdan ayrılma dedikoduları, off-season’da yapılan Frank Gore transferi ve çaylak Devin Singletary’nin kamptaki yükselen grafiği sonrası yayılmaya başlamıştı…

Son dört yıldır Buffalo Bills forması giyen McCoy, bu sezonların üçünde takımın hücumdaki en önemli silahıydı. 10 yıllık kariyerinde iki defa Pro Bowl seçilen oyuncu, koştuğu 10,606 yard ile aktif oyuncular arasında en fazla koşan dördüncü isim konumundaydı.

2013 yılında Philadelphia Eagles’tan takasla Buffalo Bills’e gelen McCoy, imzaldığı beş yıllık 40.45 milyon dolarlık kontratın son sezonuna giriyordu. Ligin en çok kazanan running back’leri arasında yer alan oyuncunun düşen formu, kendisini Buffalo Bills için adeta son dönemde gereksiz bir lüks konumuna sokuyordu.

31 yaşındaki oyuncunun geçtiğimiz yıl hayal kırıklığı yaratan oyunu sonrası Bills genel menajeri kadroya veteranlar Frank Gore ve T.J. Yeldon’ı dahil edip, draft’tan Devin Singletary’i seçerek adeta McCoy’a mesaj göndermişti. Her şeye rağmen hazırlık kampları başlayana kadar çoğu kişi bu dörtlüden elenen ismin Yeldon olmasını bekliyordu.

Sezon genelinde McCoy ile Gore’un top paylaşması, Yeldon’ın üçüncü yedek olması, Devin Singletary’nin zamanla gelişmesi beklenirken, Singletary’nin idmanlarda teknik ekibi etkilemesi planları değiştirdi. Genel menajer Beane de yaptığı açıklamada, McCoy’u takımdan kesmenin son dakika kararı olduğunu ancak Singletary’nin hazırlık dönemindeki formu sonrası en gerçekçi seçenek olduğunu vurguladı.

Buffalo Bills koşu hücumunun 36 yaşındaki Frank Gore ve 22 yaşındaki Devin Singletary ile nasıl şekilleneceğini hep birlikte göreceğiz…