Off-season’da kadrosuna efsane quarterback Tom Brady’in katan ve ardından yıldız tight end Rob Gronkowski’yi emeklilikten döndürüp renklerine bağlayan Tampa Bay Buccaneers, şimdi de veteran running back LeSean McCoy ile anlaştı.

Geçtiğimiz sezonu Kansas City Chiefs forması altında geçiren ancak Super Bowl LIV’de inactive olarak kenarda tutulunca büyük hayal kırıklığı yaşayan McCoy, off-season’da yaptığı bir açıklamada, kendisine en fazla süre verecek takıma gitmek istediğini söylemişti. Bu açıklama üzerine Buccaneers ile bir yıllığın bir milyon dolara anlaşan McCoy, son olarak 2017 sezonunda 1,000 yard barajını aşabilmişti.

Uzun süredir McCoy’un, yıldızlaştığı ve adının özdeştiği eski takımı Philadelphia Eagles’a geri dönebileceği de konuşuluyordu. 32 yaşındaki oyuncu 2009 ila 2014 sezonları arasında altı yıl Eagles forması giymiş ve adını NFL’in en iyi running back’leri arasına yazdırmıştı.

2015 sezonu öncesi Buffalo Bills’e takaslanan Shady lakaplı oyuncu, bu takımda hücumun as oyuncusu olarak üç iyi sezon geçirdikten sonra 2018 yılında diğer running back’lerle top paylaşmaya başlamış ve 514 yardda kalınca off-season’da takımdan kesilmişti. Geçtiğimiz sezon Eagles’taki head koçu Andy Reid’in çalıştırdığı Kansas City Chiefs’e giden, McCoy, beklediğinden az süre alıp hayal kırıklığı yaşamıştı.

Kariyerinde 11,071 koşu yardı bulunan tecrübeli oyuncu, 2020 sezonunda 12,000 yard barajını aşmak istediğini söylerken, Buccaneers as running back olmak için genç Ronald Jones ile forma mücadelesi verecek ve son bir yüzük için Tom Brady ile güçlerini birleştirecek…