Geçtiğimiz sezonu dizindeki sakatlıktan ötürü kaçıran running back Lamar Miller’ın yeni adresi New England Patriots oldu. 2016 sezonundan beri Houston Texans’ın as koşucusu olan Miller, geçtiğimiz yaz üçüncü hazırlık maçı haftasında diz çapraz bağlarını yırtmış ve sezonu kapatmıştı. Kontrat sezonu öncesi bu sakatlığı yaşayan Miller’ın böylece Texans kariyeri sona ermişti.

Kariyerine 2012 NFL Draftı’nın dördüncü turundan seçilerek Miami Dolphins ile başlayan Miller, bu takımda geçirdiği dört sezonun üçünde ilk 11’de oynamış ve bir sezonda 1,000 yard barajını geçmeyi başarmıştı. Miami Hurricanes çıkışlı oyuncu 2016 sezonu öncesi dört yıllığına 26 milyon dolara anlaşmıştı.

Houston geçirdiği üç aktif sezonda 716 defa top taşıyan Miller, toplam 2,934 yard ve 13 touchdown koşusuna imza atmıştı. Başarılı oyuncu bu istatistiklerine 92 pas yakalama ve beş TD da eklemişti. Miller’ın en başarılı sezonu sakatlanmadan bir yıl önce 2018 sezonunda gelmişti. 2018 sezonunda Miller, top taşıma başına 4.6’lık ortalamasıyla adından söz ettirmişti.

Sakatlıktan dönen ve başka takımların gözden çıkardığı isimlerle başarılı olması bilenen New England Patriots’ta Lamar Miller’ın Sony Michel ile ilk 11 mücadelesi yapması bekleniyor. Michel’in off-season’da ayağından ameliyat geçirmiş olması ve bir diğer running back Brandon Bolden’ın COVID-19 sebebiyle oynamamayı seçmesi Miller’ın Patriots’taki şansını arttırıyor.

Takımda aynı zamanda RB olarak, pas hücumlarında sıklıkla kullanılan RB Jame White, kariyerinin sekizinci yılına girecek olan Rex Burkhead, 2019 üçüncü tur seçimi Damien Harris ve draft edilmemiş çaylak J.J. Taylor bulunuyor.

Tom Brady’nin takımdan ayrılması sonrasında hücumunu yeni transfer Cam Newton etrafında yeniden yapılandıracak olan New England Patriots’ta, Lamar Miller sakatlık öncesi performansı ile sahalara dönebilirse, sezonun en güzel geri dönüş hikayelerinden birine imza atabilir…