Houston Texans’ın Pro Bowl tight end’i Owen Daniels, takımıyla dört yıllık yeni bir kontrata imza attı. Sınırlı serbest oyuncu konumunda olan başaralı oyuncu yeni kontratına göre dört yıllığına 22 milyon dolar alacak.

Dört yıllık anlaşmanın ilk iki yılında 13 milyon dolar kazanacak olan Daniels, geçtiğimiz sezon 10 tanesi ilk 11’de olmak üzere 11 maça çıkmış 471 yard pas tutmuş ve iki touchdown yapmıştı. Yıldız oyuncu 2008 sezonunda 70 pas yakalayıp, takımına 826 yard ve iki touchdown kazandırdıktan sonra Pro Bowl seçilmişti.

28 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezona sağ dizinden ameliyat geçirerek girmiş ancak başarılı bir performans sergilemişti. 2006 yılında NFL Draftı’nın dördüncü turundan Texans tarafından seçilen Daniels, NFL’in en pas odaklı hücumlarından birinin önemli bir silahı haline gelmişyi.

Daniels, halen takımda bulunan Andre Johnson ve Kevin Walter’ın ardından Texans tarihinde en fazla receiving yard kat eden oyuncusu konumunda bulunuyor. Owen Daniels, kontratı sonrasında yaptığı açıklamada “Daha mutlu olamazdım. Burada geçirdiğim zamandan şuana kadar çok keyif aldım.” dedi.

Kendisiyle özdeşen takımla yeniden anlaşmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu “Oynamak istediğim takımın, koçun, takım sahibinin, şehrin ve oyuncuların olduğu yerin burası olduğunu biliyordum. Zor zamanlarda da benden vazgeçmedikleri için çok mutluyum. Önümüzdeki dört yılı iple çekiyorum. Gerçekten serbest oyuncu olmak istemiyordum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Son iki yıldır sakatlıklarla uğraşan Daniels, 32 normal sezon maçının sadece 19’unda forma giymesine rağmen Texans hücumundaki önemini kaybetmemişti.

Yazan: Haber Servisi