Yeni sezonların startının yaklaştığı şu günlerde yepyeni bir site ile karşınızdayız. Hatırlayacağınız üzere 2007 yılının başlarında sitemizin tasarımını değiştirip daha profesyonel bir hal almıştık. Şimdi iki buçuk sene sonra, sadece tasarımı değiştirmekle kalmıyoruz işi bir adım öteye taşıyoruz.

Yeni yazar kadromuz, sitemizdeki yeniliklerin başında geliyor. Neredeyse üç yıldır kemikleşmiş kadromuzu koruyarak kadromuzu genişlettik. Bundan böyle Ahmet İzer, Düşünen Adam köşesiyle, Bülent Batmaca, Bakış Açısı adlı köşesiyle, Erkan Avan, Ege’nin Sesi ve Kerem Ateş, X ile O adlı köşesiyle yazılarını siz okurlarına sunacak. Ayrıca Saygın Karabay ve Hayden Flowers yazılarıyla sizlerle birlikte olacak. Yazarlarımız hakkında detaylı bilgiye Yazarlar sayfasına tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Anasayfada en sol tarafta göreceğiniz üzere bazı yazarlara köşeler ayrılmış durumda. Her hafta yazı gönderen yazarları bu köşelerden takip edebileceksiniz. Diğer yazıları ise kategorilere ayırdık. NFL, TAFL, NCAAF ve Avrupa olmak üzere bulunan bu dört kategoriye menuden ulaşıp “Yazılar” linkine tıkladığınız, o bölümün tüm yazılarına erişim olanağı bulacaksınız. Aynı zamanda yeni eklenen yazılar, anasayfada geliştirdiğimiz animasyonda dönmeye devam edecek.

NFLTR’ye getirdiğimiz bir başka yenilik ise haberler bölümünde. Artık NFLTR’den sadece NFL haberlerini takip etmekle kalmayacaksınız, TAFL’deki son gelişmeleri, takımlardan haberleri, transferleri, Haber Servisimiz sayesinde anasayfadan takip edebileceksiniz. Ayrıca Haber Servisinin eklediği NFL haberleri ile birlikte sitemiz her gün güncellenen bir haber kaynağı haline gelecek.

Artık sizde söz sahibisiniz!

Yenilediğimiz NFLTR siz okuyuculara herhangi bir yazı ve haber hakkında yorum yapma olanağı sağlıyor. Şuan için tüm NFL, TAFL haberleri ve yazılarına üyelik girişi yapmaksınız yorum yapabilirsiniz. Yorumlarınız yayınlandıktan sonra yöneticilerimiz tarafından denetlenecektir ve herhangi bir üçüncü şahsı ya da takımı incittiği düşünülürse siteden kaldırılacaktır. Bu yorumlara herhangi bir sansür koymak değil, ön sayfalarının forum ortamına dönmesine engellemektedir.

Okuyucularımız yaptığı yorumlarla yazarlarımız feedback almakla kalmayacak, bu yorumlarla sitemizin içeriği daha zenginleşecektir.

NFL Sezonunu dolu dolu yaşayacağız!

Güncel haberlerin yanında NFL sezonu sırasında Barış Erengüç haftalık power rankingleriyle bizlerle olacak. Attila Ergökmen ise haftalık maç tahminlerini sizlere sunacak. Bunun dışında NFL’de ki diğer gelişmeleri ve detaylı yorumları NFL Yazarlarımızın kaleminden okumaya devam edeceksiniz.

Yenilikler devam edecek!

İlerleyen günlerde yapacağımız diğer yeniliklerde sizleri beklemekte. Öncelikli projelerimiz arasında geniş bir fotoğraf galerisi oluşturmak bulunuyor. Bu fotoğraf galerisi maçlar oynanmaya başlayınca genişlemeye devam edecek ziyaretçilerimiz için TAFL görsellerinin bulunduğu bir havuz niteliği taşıyacaktır. Önümüzdeki günlerde önceki sezonlarda oynanmış maçların fotoğraflarıyla karşınızda olacağız.

TAFL’de sezonlar başlayınca ise takım sayfaları ile karşınızda olacağız. Takım sayfalarında takımların iletişim bilgilerinin yanı sıra takımların güncel kadrolarını da ulaşabileceksiniz. TAFL sezonu boyunca güncel fikstür, maç sonuçları ve puan durumunu NFLTR’den takip edebileceksiniz.

Keyif dolu bir amerikan futbolu senesi için bizi izlemeye devam edin.