Kariyerinde ikinci sezonuna giren Houston Texans’ın running back’i Arian Foster, takımının Indianapolis Colts ile karşılaştığı maçta, NFL tarihinin en iyi ikinci açılış haftası performansında adete Colts’u tek başına yendi.

Houston Texans, Pazar günkü maçta sahadan 34 – 24 galip ayrılarak tarihinde ikinci defa Colts’u dize getirirken Arian Foster karşılaşamayı 33 defa top taşıyarak, 231 yard ve üç touchdown ile tamamladı.

Geçtiğimiz sezona draft edilmemiş bir çaylak olarak başlayan Arian Foster, bu sezona takımının üçüncü running back’i olarak başlamış ancak çaylak Ben Tate’in sezonu başlamadan kapatması ve Steve Slaton’ın hazırlık maçlarında gösterdiği kötü performans ile formayı kapmıştı.

Hazırlık maçlarında bu performansının adeta sinyalini veren Foster’ın karşısında maçı 433 yard ve üç touchdown pası atan, Indianapolis Colts’ın yıldız quarterback’i Peyton Manning bile duramadı.

Öte yandan Colts’u yenerek büyük sürpriz yapan Houston Texans’ın için bütün haberler iyi değil. Maç sonrası gelen haberlere göre, Colts karşısında sağ ayak bileğinden sakatlanan defensive end Connor Barwin’in sezonu kapattığı öğrenildi.

Texans’da Barwin’in yedekliğini üstlenecek Jesse Nading ve Tim Jamison ikilisi geçtiğimiz sezon takıma draft edilmemiş free agent’lar olarak katılmışlardı. Barwin ise, 2009 NFL Draftı’nın ikinci tur seçimlerindendi.

Yazan: Haber Servisi