Eski bir Super Bowl MVP’si olan tecrübeli wide receiver Deion Branch, New England Patriots’a takas olarak eski partneri Tom Brady ile yeniden buluştu.

Pazartesi akşamı Seattle Seahawks tarafından doğrulanan takas sonucunda Seahawks, New England Patriots’dan dördüncü tur draft seçimi hakkı alırken, Deion Branch, kendisini 2002 yılında draft eden takımına geri dönmüş oldu.

Bu takas ile birlikte Deion Branch’in Seahawks antrenmanlarına katılmamasıyla ilgili ortada gezen dedikodular son bulmuş oldu. Seahawks head koçu Pete Carroll, Branch’in durumu ile sessizliğini korumuş ve başarılı oyuncunun Çarşamba günü takımla birlikte idmana çıkacağını belirtmişti.

Yıldız wide receiver’ı Randy Moss’u Minnesota Vikings’e takas ettikten sonra elinde Wes Welker dışında tecrübeli receiver kalmayan Patriots böylece eski oyuncusunu kadrosuna katarak wide receiver ünitesini güçlendirmiş oldu.

Bu sezon 5.45 milyon dolar kazanan Deion Branch, 2011 sezonu sonunda sona erecek kontratıyla önümüzdeki sezon 5.95 milyon dolar kazancak.

Deion Branch, Seattle Seahawks’e katılmadan önce Patriots’ın yükselen yıldızı olarak dikkat çekiyordu. 31 yaşındaki oyuncu 2005 sezonunda 998 yard pas tutmuş, 5 touchdown pası yakalamıştı ve takımının Philadelphia Eagles’ı mağlup edip şampiyon olduğu Super Bowl XXIX’de 133 yard pas tutarak MVP ödülünün sahibi olmuştu.

Yazan: Haber Servisi