NFL’in en kötü hücumlarından birine sahip olan Carolina Panthers, hücumunu geliştirmek için ilk adımı attı ve dört defa Pro Bowl olmuş yıldız tight end Jeremy Shockey ile bir yıllığına anlaştı.

Geçtiğimiz hafta New Orleans Saints tarafından serbest bırakılan Jeremy Shockey ile aynı zamanda Miami Dolphins de ilgileniyordu. Bir yıllık kontrata imza atan Shockey’nin yeni kontratının detayları ise oyuncuların NFL ile olan toplu sözleşmesi bitmek üzere olduğu için açıklanmadı.

Facebook sayfasından transferini “Kariyerimde yeni bölüm zamanı” diye hayranlarına duyuran Shockey, Panthers’da University of Miami’de beraber çalıştığı hücum koordinatörü Rod Chudzinski ile tekrardan bir araya gelmiş oldu.

“Bu benim için muhteşem bir fırsat, bir an önce futbol oynamak için çok heyecanlıyım.” diyen Shockey önümüzdeki sezon için yeni takımı adına iyi dileklerde bulundu. Yıldız oyuncu her ne kadar son yıllarda geçirdiği sakatlıklar yüzünden yavaşlamış olsa da Panthers hücumunu canlandıracak isim olabilir.

Shockey’yi kadrolarına kattıklarını için oldukça mutlu olduğunu söyleyen Panthers koçu Ron Rivera, “Jeremy’yi takımımıza eklediğimiz için çok mutluyuz. O çok tecrübeli, yetenekli ve rekabetçi bir oyuncu. Hücumumuza etkisi büyük olacaktır.” açıklamasını yaptı.

Jeremy Shockey, eğer sağlıklı kalmayı başarırsa, Carolina’da görmeye alışkın olmadığımız bir şekilde pas hücumlarını sürükleyen bir tight end olabilir.

Yazan: Haber Servisi