Miami Dolphins’in wide receiver’ı Brandon Marshall’ın menejari, Pazar günü yaptığı açıklamada yıldız oyuncunun eşi tarafından mutfak bıçağı ile bıçaklandığını ve şuanda Marhall’ın iyileşme sürecinde olduğu bildirdi.

Brandon Marshall’ın 26 yaşındaki eşi Michi Nogami-Marshall, Cuma günü tutuklanırken, ölümcül silahla darb ile suçlandı. Broward County Şerif Ofisinin raporunda, Nogami-Marshall’ın yetkililere, olay sırasında kendini savunduğunu söylediği belirtildi.

27 yaşındaki Brandon Marshall ise yaptığı ilk açıklamada evinde kaydığını ve cam bir vazonun üzerine düştüğünü söyledi. Ancak yetkililer, çiftin evinde yaptıkleri araştırmada elde ettikleri delilerin, bu iddiayı doğrulamadığını açıkladılar.

Nogami-Marshall, Pazar günü 7,500 dolar kefaletle serbest bırakılırken, herhangi bir avukat tutup tutmadığı açıklanmadı. Brandon Marhall’ın menejari, “Bu Brandon ve onun ailesi için çok zor bir dürüm, çok şükür ki kendisi tam olarak iyileşecek.” dedi.

NFL lokavtıyla her ne kadar şuan için oyuncuların kontratlarını kısıtlasa da NFL basın sözcüsü Greg Aiello’nun yaptığı açıklamaya göre Dolphins’in takım doktorlarının Brandon Marshall’ı görme ve tedavi etme imkanı bulunuyor.

Bradon Marhall ile Michi Nogami geçtiğimiz Temmuz ayında Miami’de evlenmişlerdi. İkili Central Florida’da öğrenci oldukları günlerden tanışıyorlardı. Çiftin evi, Dolphins tesislerinin yakınındaki Southwest Ranches’da yer alıyor.

Geçtiğimiz yıl Denver Broncos’un takasla Miami Dolphins’e gönderdiği Brandon Marhall, sahadaki başarısının yanında saha dışındaki sorunlarıyla da sık sık gündeme gelen bir isim.

İki yıl önce Mart ayında, Brandon Marshall, o zamanlar nişanlısı olan Michi Nogami ile ettiği bir kavga sonucunda darb suçundan tutuklanmış ancak iki tarafta ifade vermeyi reddedince suçlamalar düşmüştü.

Bradon Marhall’ın ismi 2007 yılında Denver Broncos’dan takım arkadaşı Darrent Williams’ın öldürdüğü kavgaya karışmasıyla uzun süre gündemden düşmemişti.

Yazan: Haber Servisi