NBC Sports’un haberine göre San Diego Chargers’ın yıldız wide receiver’ı Vincent Jackson, 13 Mart’ta free agent olup takımdan ayrılacak.

“Jackson’ın San Diego’ya geri dönmesi için bir neden göremiyorum. Chargers, onu başka bir takıma da pazarlamayacak. Bunu kendileri gelip söylediler” diyen NFL Network habercisi Jason La Canfora ve “İki taraf arasında yıllardır süren bir uyumsuzluk vardı ve şuan ligde Jackson gibi bit oyuncuya ihtiyaç duyan çok takım var.” dedi.

La Canfora, birçok takımın Vincent Jackson’a San Diego Chargers’dan daha fazla ücret verebilecek durumda olduğunu da belirtti.

Jackson ve Chargers arasında iki yıllık kontrat ve bu sene sona eriyor. Şuan için yıldız oyuncu muhtemelen Tampa Bay Buccaners, Saint Louis Rams, San Fransisco 49ers gibi receiver’a ihtiyaç duyan bir takıma gidecek gibi görünüyor.

Kariyerinde üç sezon 1,000 yard sınırını geçen Jackson 2011 sezonunu 60 top yakalama, 1,106 yard ve 9 TD ile tamamlamıştı. Uzun bir süredir Chargers ile kontrat problemleri yaşayan oyuncu sezon sonunda Wes Welker’in alternatifi olarak da Pro Bowl kadrosuna alınmıştı.

Yazan: Aykut Hacıoğlu