Yıldız running back Ahmad Bradshaw yeni bir takıma yelken açıyor. New York Giants’ın emektar yıldızı Perşembe günü Indianapolis Colts’un tesislerine bir ziyaret gerçekleştirdi ve Cuma günü de takım ile görüşmelere başladığı haberi The Associated Press’e ulaştı.

27 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak Colts’un hücum gücünü oldukça arttıracak gibi görünüyor. Sakatlıklardan yakası kurtulmayan eski ilk tur seçimi Donald Browns, yine sakatlıklarla boğuşan çaylak Vick Ballard ve istikrarsız Delona Carter’dan sonra Bradshaw, Colts’a ilaç gibi gelecek gibi gözüküyor.

Indy, şuan için ekibinde sekiz tane RB bulunduruyor, bunların içinde draft’ta yedinci turdan seçilen Kerwynn Williams ve Mart ayınca Philadelphia’dan transfer edilen fullback Stanley Havili de var.

Giants ile birlikte geçirdiği yedi sezon boyunca Bradshaw; 96 maçın 84’ünde sahada yer aldı, 4.232 yard koştu ve 32 touchdown’a imza attı. Fakat hafızalarda en çok yer eden sayısı ise iki yıl önce Super Bowl’da garip bir atlayış yaparak kazandığı takımına kazandırdığı touchdown oldu, bu sayı ile Giants, New England karşısında 21-17 ile zafere ulaştı.

Bradshaw, 2012 yılında sakatlığı yüzünden yer alamadığı dört maçın ardından Giants, Şubat ayında kendisi ile yollarını ayırma kararı almıştı. Takımdaki en çok maaş alan oyunculardan biri olan Bradshaw, gidişi ile takımın maaş havuzunu rahatlatarak yeni genç oyunculara yer açmıştı.

Ahmad Bradshaw’ın hangi takım ile anlaşacağı uzun süredir beklenirken şuanda en yakın ihtimal olarak Indianapolis Colts olarak gözüküyor.

Yazan Aykut Hacıoğlu