Charges wide receiver’ı Eddie Royal, Cumartesi günü antrenmanda topu yakalarken sırtının üstüne düştü ve sahadan ambulansla götürüldü. Takım, Royal’ın akciğerinin zedelendiğini ve beyin sarsıntısı riski olduğunu açıkladı. Wide receiverlardan en son gelen haber en korkutucusu oldu.

Yere sert bir şekilde düştükten sonra bitişikteki sahaya yürüyen Royal orada yere düştü ve takım doktorları tarafından müdahale edildi. Ağzından kan geldiği tespit edilen Royal’a oksijen verildi.
 QB Philip Rivers ve WR Robert Meachem gibi birkaç takım arkadaşı da Royal’ı kontrol etti. Rivers, ” Sahadan böyle taşınınca doğal olarak korkarsınız ve en iyisini umarsınız. Kimse bir takım arkadaşını bu şeklide taşınırken görmek istemez.” şeklinde konuştu.
Çaylak koç Mike McCoy ise sahaya dönmeden önce Royal’ın durumunu kontrol etti. Bir ambulans çağrıldı ve Royal sedye ile ambulansa bindirildi. McCoy ise durumu “Nefes almakta zorlanıyordu. Onu hastaneye götüreceğiz ve durumunu kontrol ettireceğiz. Şimdilik elimizde olan tek bilgi bu. Size daha fazla açıklama yapamam çünkü daha fazlasını bilmiyorum.” şeklinde özetledi. Sakatlık günün son takım olarak antrenmanında gerçekleşti.

Yazan: Nazlı Hilal Kaya