Şehrinize ikinci Super Bowl’unu kazanmak için gelen abinize yapacağınız en büyük iyilik ne olurdu? Elbette ki büyük karşılaşma için bir sürü bilet tedarik etmek.
Bu sezon kariyerinin en kötü yılını geçiren New York Giants’ın quarterback’i Eli Manning’e, ailesi tarafından daha önce iki kere Super Bowl kazanmış olan küçük kardeş olarak, evinin 15-20 km ötesinde düzenlenecek ve bu sefer abisinin katılacağı maç için bilet bulma görevi verildi.
İki kardeş toplamda beş kere Super Bowl için sahaya çıktılar, artık bu bilet bulma işinde epey deneyimli sayılabilirler. Tribünde ailesiyle birlikte abisine destek verecek olan Eli Manning, kendi sahasında oynanacak maça tüm aileyi getirmeye çalışıyor.
Öte yandan Peyton’ın eski takımı olan Indianapolis Colts’un sahibi Jim Irsay de işe dahil olup Peyton’a arka çıkanlar arasında. Indianapolis Colts’a gönderilen 82.566 biletin 1,2%’lik kısmından Peyton Manning’in ailesi ve arkadaşları için bir şeyler ayarlayabileceğini belirtti.
Irsay, geçenlerde verdiği bir demeçte “Bu konuyu kendisi ile konuştuk ve ona fazladan bilet ayarlayabileceğimi belirttim ve ona dedim ki ‘Git ve onu kazan, en iyi dileklerim seninle’” şeklinde bir açıklamaya da yer vermişti.
Pazar günü oynanacak olan Super Bowl’da bir biletin fiyatı ortalama fiyatı 2700 doları geçiriyor.

 Yazan: Aykut Hacıoğlu