Tampa Bay Buccaneers, son 24 saati en yoğun geçiren takım oldu. Takımın transfer çalışmaları sonuç verdi ve Josh McCown’u kadroya katıldı. CBS Sports’un haberine göre iki yıllık sözleşmenin değeri 10 milyon dolar, ek gelirler ile 15 milyon dolara çıkabileceği de belirtiliyor.
McCown’ın, as kadroda parlak bir çaylaklık dönemi geçiren Mike Glennon’ın yerine gelmesi konusunda ikisinin de oranları ise eşit ancak head koç Lovie Smith şimdilik McCown’u starter QB olarak açıklamış durumda.
Josh McCown, geçen sezon da Jay Cutler’ın sakatlanması ile açılan QB pozisyona getirilmişti ve oldukça iyi bir sezon geçirdi.
Bears koçu Marc Trestman verdiği bir röportajda “Sakat değilken Cutler görevini iyi yapıyordu, fakat McCown şüphesiz ki 2013 sezonun en iyi QB’lerinden biridir.” demişti.
Buccaneers’ın yeni koçu Lovie Smith NFL Combine’larında basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Mike çok güzel bir çaylaklık dönemi geçirdi. Şüphesiz ki Mike bizim gelecekteki yıldızımız, onunla yeni bir takım inşa edebiliriz hatta 20 yıllık sözleşme bile yapabiliriz” demişti.

 Yazan: Aykut Hacıoğlu