SBNation’s Testuda Times’ta yayınlanan bir habere göre daha önce San Diego Chargers ve Buffalo Bills forması ile gördüğümüz emektar yıldız savunma oyuncusu Shawne Merriman, WWE’ye katılıyor, yani bizim bildiğimiz tabiriyle Amerikan Güreşçisi olmayı planlıyor.
“Lights Out” lakaplı oyuncunun WEE ailesine katılacağı John Layfield ve Michael Cole’un yaptığı podcast’te duyurulurken, Merriman’ın WEE’deki rolünün ne olacağı henüz netleşmiş değiş.
Shawne Merriman, 2005 NFL Draftı’nda University of Maryland’ten 12.sırada San Diego Chargers’ın kadrosuna katılmıştı. WWE’nin Wrestlemania etkinliğinde maç öncesi şovunda yer alan 29 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde WWE’nin Performans Merkezinde bir testten de geçti fakat henüz ortada bir sözleşme bulunmadığı da basına yansıyan bilgiler arasında.
Ünlü bir güreşçi olan Rey Misterio Jr.’ın #futurewwesuperstar hashtag’i ile attığı Merriman ile birlikte yer aldığı bir fotoğrafı içeren tweet ise Merriman’ın çoktan WWE yolunu tutmuş olduğunun göstergesi oldu.
2005 yılında NFL’in çaylak savunma oyuncusu seçilen Shawne Merriman, üç defa Pro Bowl’a seçilmiş ancak daha sonra hem sakatlıkların hem de saha dışı sorunlarının etkisiyle 2012 yılında NFL’den kopmuştu.

 Yazan: Aykut Hacıoğlu