Sezonun bitmesiyle başlayan Tapma Bay Bucs’ın yeni yapılanması ilk 11’den bazı isimlerin gözden çıkarılmaya hazır olduğunu çoktan göstermişti. Tampa Bay’in 2013 NFL Draftı’nın üçüncü turundan seçtiği, ilk 11’in eski üyesi şimdinin yedek QB’si Mike Glennon da gözden çıkarılanlar arasında olabilir.

ESPN’den Adam Caplan’a göre kararları Greg Schiano yerine yeni head Koç Lovie Smith’in verdiği bir Buccaneers’da Mike Glennon’a gidiş yolu gözükebilir.

Camplan bu konu üzerine “Herkesin çok açık anladığı bir şey var, o da Bucs’ın onu deneyeceği ve ona göre harekete geçeceği. Bunu  inkâr ediyorlar ama bence Mike Glennon neredeyse gitmek üzere.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bucs, Mart ayında veteran oyuncu Josh McCown ile anlaşmıştı ve koç Smith sonrasında takımın yedinci sıradan bir QB ile ilgilendiğini açıkladı. McCown’ın ilk 11 QB’si ilan edilmesiyle de Glennon çok garip bir durumda kalmıştı.

Glennon geçen sezon 13 maça başlamış ve Josh Freeman yerine tercih edilmesi gerektiğini kanıtlamıştı. Sezon boyunca toplamda 2,500 yarddan fazla pas atan genç youncu, 19 TD ve 9 interception ile oynamıştı.

Şimdi asıl merak edilen soru önümüzüdeki haftalarda takımın draft’ın orta sıralardan bir QB seçip seçmeyeceği…

Yazan: Nazlı Hilal Kaya