Andre Johnson’ın amcası ve aynı zamanda danışmanı olan Andre Melton’ın yaptığı açıklmaya göre, yıldız wide receiver henüz Houston Texans’ın yeniden yapılanma sezonunda bulunmak isteyip istemediğinden emin olmadığı için Texans’ın bu haftaki zorunlu mini-kampına katılmayacak
Molten, bu konunun üzerine “Şimdilik, yapabileceği bundan ibaret. Elimizden geleni yaptık, şimdi ise oturduk bekliyoruz.” şeklinde konuştu. Eğer Johnson, zorunlu mini-kampa katılmazsa gelmezse, takım ona 70,000 dolarlık bir ceza kesebilir…
Gönüllü OTA sezonunu da kaçıran Johson, 1 milyon dolarlık idman bonusundan da yoksun kalabilir. Running back Arian Foster’ın tüm ısrarlarına rağmen Johson’ın antreman kampına katılıp katılmayacağı belli değil.
Johson geçen ay yaptığı açıklamada “Kimse burada benim bulunduğum kadar bulunmadı. Bazen etrafınıza bakıyorsunuz ve burası kalmam gereken yer mi diye sorguluyorsunuz. Bu offseason’ı böyle böyle şeyler düşünerek geçirdim.” demişti.
Andre Johnson’ın Houston ile sözleşemesi önümüzdeki üç sezonu da kapsıyor. Mevcut sözleşme 2014-2016 yıllarını kapsayan 31,5 milyon dolarlık bir sözleşmeyken Johnson, kariyerinin sonlarında şampiyonluk adayı bir takımda oynamak istemesiyle bu parayı elinin tersi ile itmek niyetinde.

 Yazan: Nazlı Hilal Kaya