Peyton Manning hayranları yıldız ismi birkaç sezon daha sahalarda görebilecek. Kariyerinin en iyi dönemini geçirmekte olan 38 yaşındaki oyuncunun emekliliğe ayrılmaya niyeti yok gibi. Manning, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda takımıma yararlı olabileceği müddetçe oynamayı planladığından bahsetti.
Geçtiğimiz sezon takımını Super Bowl’a taşımayı başaran ve normal sezon MVP’si seçilen Peyton Manning’in Denver Broncos’un 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
“Bu işten son derece zevk alıyorum. Fakat bazen durup şöyle bir bakıyorum, acaba futbolu bıraksam en çok neyi özlerim diye. Mesela huddle için toplanmak. Sakatlık geçirdiğim dönem en çok bu kısmı özlediğimi söyleyebilirim. Biliyorum, hani arkadaşlarınız bir yerde toplanabilirsiniz vs fakat bu çok özel bir şey. Her şeyin bittiği yerde gerçekleşiyor, sahada ve 80.000 kişinin önünde. Eşsiz bir zevk.”
Röportajın devamında konu takımdaki emeklilik ve sonrasına geldiğinde şöyle yıldız oyuncu, “Futbolu bıraktığında çoğu şeyi yapabilirsin, bir maçta spiker olabilirsin, koç olabilirsin, yönetim kadrosunda yer alabilirsin, ne olursan ol bir daha huddle’ın içinde yer alamazsın. Huddle oyunculara özeldir, oradaki arkadaşlık, yoldaşlık hissi had safhadadır. Emekli olduğunda maç bitiminde soyunma odasına gittiğinde takımla konuşabilirsin elbette, ama bana sorarsanız bütün emekli oyuncular bu özel anı özlediklerini söyleyeceklerdir.” diye konuştu.
Yazan: Aykut Hacıoğlu