İsminin özdeşleştiği takımı Indianapolis Colts’ta ayrılan 36 yaşındaki wide receiver Reggie Wayne geçen hafta yaptığı açıklamada, kendisiyle ilgilenen takımlar olduğunu ve bir sezon daha oynamak istediğini söylemişti.
Wayne takım ismi vermese de Dave Furst’un haberine göre oyuncuyla temas eden takımların Ravens, Texans, Patriots ve Packers olduğu düşünülüyor. Aynı habere göre Wayne ile uzun yıllar birlikte oynayan Peyton Manning’i kadrosunda bulunduran Broncos ise şu anda oyuncuyla ilgilenmiyor.
Kadrosunda Randall Cobb, Jordy Nelson, DaVante Adams ve Ty Montgomery’i bulunduran Packers’ın Wayne ile neden ilgilendiğini anlamak zor.
Özellikle Patriots’ın tecrübeli koçu Bill Belichik’in, takımının kalitesini arttıracak hiçbir oyuncuyu kaçırmak istememesine rağmen Patriots ve Texans’da, Packers gibi dolu bir kadroya sahip.
Geriye kalan tek takım olan Ravens’da ise bir numaralı receiver rolüne en büyük aday bu sene draft edilen Breshad Perriman. Gelecek vaat eden çaylağın yanına akıl hocası olarak Steve Smith ile birlikte ikinci bir tecrübe getirmesi Ravens için iyi bir fikir olabilir.
Yazan: Giray Alptuna