Buffalo Bills ve New York Jets arasındaki rekabet Jets’in eski koçu Rex Ryan’ın son hamlesiyle daha da ateşlendi. Bills, Salı günkü antrenman sonrası soyunma odasında Geno Smith’e yumruk atarak çenesini kıran ve sonrasında Jets tarafından serbest bırakılan IK Enemkpali’yi renklerine kattı.
Yeni transferi hakkında açıklama yapan Bills koçu Rex Ryan “Eğer bizim ortamımızda, soyunma odasında ve sahada başarılı olacağını düşünmeseydik bu transferi yapmazdık” dedi.
Çaylak sezonu olan 2014’de Ryan ile Jets çatısı altında çalışan Enemkpali böylece yine kendisini draft eden koç ile çalışma fırsatı bulacak.
Hazırlık kampı sonrası takımda kalmayı başarması durumunda ise onuncu haftadaki Perşembe gecesi karşılaşmasında çenesini kırdığı Geno Smith’e karşı da oynayabilir ancak bu sadece Enemkpali’ye bağlı değil…
Sahalardan 6-10 hafta uzak kalacak olan Geno Smith o maç için fiziksel olarak hazır olsa da, onun yokluğunda sahaya çıkacak tecrübeli oyun kurucu Ryan Fitzpatrick başarılı olursa Smith eski formasına kavuşamayabilir.
Yazan: Giray Alptuna