Carolina Panthers ile oynanan NFC şampiyonluk maçında belki de hayatının en kötü oyununu oynayarak takımının yenilmesinde büyük pay sahibi olan tecrübeli quarterback Carson Palmer, en samimi açıklamayı maçtan sonra yaptı:

“Bu mağlubiyet benim canımı tüm hayatım boyunca acıtmaya devam edecek”

Doğru söze pek açıklama gerekmez ama Arizona’nın Carolina’dan aldığı 49-15’lik farklı yenilginin baş sorumlusunun, maç boyunca  tam dört interception atıp bu da yetmezmiş gibi üstüne iki de fumble yaparak takımını bir türlü ileriye taşıyamayan Carson olduğu pek inkar edilemez.

Oyunun başında farklı geriye düştükleri için Carson’un oyunu zorlaması ve riskli toplar atmasının yanında Carolina defansının da başarısı inkâr edilemezdi.

Birkaç hafta öncesine kadar MVP adayları arasında gösterilen Carson Palmer’in Carolina savunmasının da kendisini çok şaşırttığını ve özellikle de linebacker’larının çok başarılı olduğunu söylemesi de dikkat çekiciydi. (Luke Kuechly ismini herhalde rüyalarında sayıklamaya başlamıştır bile)

36 yaşındaki tecrübeli oyuncunun önümüzdeki sene nerede olacağını kimse bilemez ama Arizona yedek kulübesi, pek uzak değil gibi görünüyor yılların tecrübesi Carson Palmer’a.