Super Bowl 50 galibiyeti sonrası maçı izledikleri mekanlardan ayrılan Denver Broncos taraftarları, evlerine dönmek yerine şehrin sokaklarında oldukça ateşli bir şekilde zaferi kutlamaya kalkınca olanlar oldu.

Kalabalık Broncos taraftar grubu, şehrin dört bir yanında yangınlar çıkarıp polise çeşitli cisimler fırlattı ve Denver polisi olayları bastırmak için biber gazı kullandı.

Ateşli Broncos taraftarlarını güçlükle ve orantısız güç kullanarak dizginleyen şehir polisi olayların ardından tam 12 taraftarı tutukladı.

Buradan onlara seslenelim: Ey Denver taraftarı, sen önce haddini bileceksin. Yok, öyle sevinçten ortalığı dağıtmak filan. Yoksa yersin biber gazını oturursun.

Evet, Carolina Panthers’ı favori oldukları maçta savunmanızın üstün oyunu ile yendiniz. Şerifiniz Peyton dede pek bir varlık gösteremedi ama yine de galip gelmesini bildiniz. Tamam, tebrik ediyoruz. Ama siz de abartmayın. Öyle futbol maçları sonrasında polise taş atmalar etrafı yakmalar, yıkmalar. Siz bunları hangi ülkenin taraftarlarından öğrendiniz?