Bir zamanların efsanevi basketbolcusu, Los Angeles Lakers’ın unutulmaz oyuncusu Magic Johnson katıldığı bir talk show’da Peyton Manning’i Los Angeles Rams’e transfer etmek için oldukça dil döktü.

Ünlü talk show’cu Jimmy Fallon’un sunduğu Tonight Show programının öncesinde kuliste Peyton ile karşılaşan Magic, Los Angeles’e yeni taşınan Rams takımına bu yıldız oyuncuyu çekebilmek için oldukça uğraştı.

Program esnasında da Jimmy Fallon, Peyton Manning’e emeklilik soruları yöneltirken, araya giren Magic Johnson, Peyton Manning’in Los Angeles’ta oynaması için gerekirse cebinden para vereceğini dahi söyledi.

Basketbolu bıraktıktan sonra Los Angeles Dodgers ve Los Angeles Sparks kulüplerinde patronluk yapan dolayısıyla takım kurmada tecrübesi olan Magic’in bu transferde başarılı olup olamayacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz…

Super Bowl’u kazandıktan sonra kendisine yöneltilen emeklilik sorularını ustaca geçiştiren Peyton Manning, ikinci yüzüğünden sonra ve özellikle düşüşe geçen performansından sonra yeni bir şehir, yeni bir koç ile bir maceraya gireceğini düşünmek zor.

Aynı programda Peyton Manning ve Jimmy Fallon’ın Super Bowl esnasında kameralara yansıyan surat ifadesiyle ilgili olarak da uzunca bir süre espiri yaptılar. İki videoyu da aşağıda bulabilirsiniz…