Takımı Super Bowl 50’de sahada olamasa da New England Patriots’ın sahibi Robert Kraft maçı, oyun kurucusu Tom Brady ile birlikte Levi’s Stadyumundaki özel locasından izledi. Ezeli rakipleri Peyton Manning’in bir şampiyonluk daha kazanmasını izlemek pek de hoşlarına gitmemiş olacak ki Kraft, maç sonrası kameralar karşısında kendini tutamayıp Manning’lere sataştı.

Bir Boston televizyonuna konuşan Kraft, verdiği röportajda sadece Peyton’a değil, Peyton’un kardeşi Eli Manning’e ve babaları Archie Manning’e de meydan okudu. Kraft, “Orada Archie’yi de gördüm. İki oğlunun da ikişer şampiyonluğu var. Kusura bakmasın ama benim oğlanın dört şampiyonluğu var.” dedi.

Şampiyonluklar konusunda söylediği doğru olsa da arada ufak detayları hatırlamak lazım…

Tom Brady, kaybettiği iki Super Bowl’da da Eli Manning’e yenilmişti. Ayrıca Brady, Manning’lere karşı playoff’larda iki galibiyet ve beş mağlubiyet aldı.

Demek sadece iki hafta önce Peyton Manning’in Denver Broncos’una kaybedilen konferans finali maçının değil, Eli’a kaybedilen iki Super Bowl’un acıları da hala taze ki Robert Kraft, Manning’lere sataşma şansını kaçırmadı.

Ancak burada asıl merak uyandıran soru şu: Robert Kraft, Tom Brady’i ne zaman evlat edindi?