Uluslararası turnuvalarda aldığı galibiyetler ve yükseldiği Final Four ile ülkemize Avrupa’da ilkleri yaşatan Koç Rams, bu macerasında şu zamana kadarki en önemli sınavını yarın Swarco Raiders’a karşı verecek!

Central European Football League’de finale yükselen ekibimizin Avrupa şampiyonluğu yolundaki son rakibi Raiders ile oynayacağı karşılaşma, Avusturya’nın Innsbruck şehrinde yer alan Tivoli Stadyumu’nda TSİ 21.00’de start alacak.

Temsilcimiz, CEFL Doğu Konferansı’nı Sırp Şampiyonu Kragujevac Wild Boars ve Moscow Patriots’ın önünde lider tamamlayarak finaldeki koltuğunu ayırtırken Batı Konferansı’nda mücadele eden Raiders, sırasıyla Prague Black Panthers ve Wroclaw Panthers’a karşı aldığı rahat galibiyetlerle finalin yolunu tuttu.

Tıpkı Koç Rams gibi iki senedir CEFL’de mücadele eden Avusturya ekibi Raiders, geride bıraktığımız sezon yine Innsbruck’ta oynanan finalde Kragujevac Wild Boars’u 55 – 20 mağlup ederek ligdeki ilk senesinde şampiyonluk yaşamayı başarmıştı.

Koç Rams’in bu zorlu mücadelesini takip etmek isteyenler için karşılaşma, aşağıdaki link üzerinden canlı yayınlanacak:

https://livestream.com/sportscube77/events/8234933

CEFL’in ulusal lig ikincilerini karşı karşıya getirdiği organizasyonu CEFL Cup’ta ise final müsabakası 10 Haziran’da Belgrad’da bulunan BASK Arena’da oynanacak ve TSİ 19.00’da başlayacak mücadelede temsilcimiz Sakarya Tatankaları’nı mağlup ederek finale yükselen Vukovi Belgrad, Polonya ekibi Gdynia Seahawks ile karşılaşacak.

Koç Rams’in oynayacağı final maçından dört saat önce ise Kulüpler 2. Ligi’nin final heyecanı yaşanacak. Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacak olan ve Hacettepe Beytepe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada normal sezonu sırasıyla bir ve ikinci sırada tamamlamayı başaran Gazi Warriors ve Hacettepe Red Deers karşı karşıya gelecek. Maçın galibi direkt olarak Kulüpler 1. Ligi’ne yükselecek, mağlup olan taraf ise 1. Lig yedincisi Uludağ Timsahlar ile play-out maçına çıkacak.