Oakland Raiders’ta sakatlığı, kask beğenmeyişi, idmanlara çıkmayışı, genel menajerle kavga etmesi, head koç ile yaptığı telefon konuşmasını yayınlaması, cezalar alması, olaylı bir şekilde takımdan ayrılması ve aynı gün New England Patriots ile anlaşması derken manşetlerden bir türlü inmeyen Antonio Brown, tekrardan NFL’in gündemini sarstı. Yıldız wide reicever şimdi de şok bir biçimde eski özel antrenörüne tecavüz ile suçlanıyor!

Uzunca bir süredir yıldız ismin kişisel çalıştırıcısı olan Britney Taylor, Antonio Brown’ın kendisine üç farklı zamanda cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürerek 31 yaşındaki oyuncuya Florida’da dava açtı.

Antonio Brown, iddiaları reddederken, başarılı oyuncunun avukatı Darren Heitner, yaptığı açıklamada Brown’ın haklarını sonuna kadar savunacağını ve karşı davalar açacağını belirtti. Heitner hem Antonio Brown’ın ismini temizleyeceklerini hem de profesyonel sporcuları, bu tip yanlış iddialarla suçlayanlardan koruyacaklarını dile getirdi. Heitner açıklamasında, Antonio Brown ile Britney Taylor arasındaki tüm cinsel ilişkilerin rıza ile gerçekleştiğini paylaştı.

Taylor ise yaptığı açıklamada, “Antonio Brown tarafından tecavüze uğramış bir mağdur olarak bunu açıklamak çok zordu” derken, “Konuşmak geçtiğimiz yıl yaşadığım utançtan beni kurtarıyor” açıklamasını yaptı.

Davada dilekçelerinde Brown ile Taylor’ın ilk olarak Central Michigan University’de Hristiyan Sporcular Birliğinde tanıştığı, jimnastikçi olan Taylor’a Antonio Brown’ın 2017 yılında Facebook üzerinden ulaşıtğı ve kendisini güçlendirmesi için Taylor’dan idmanlarda yardımcı olmasını talep ettiği belirtildi.

Yine dava dilekçesinde Brown’ın aynı ay içinde Taylor’ı bir defa Pittsburgh’de bir defa da Florida’da taciz ettiği, 2018 yılında da Brown’ın Miami’deki evinde Taylor’a tecavüz ettiği iddia edildi. Brown ise Taylor’ın ilk defa kendisi ile 2017 yılında tanıştığını, Taylor’ın kendisinden bir proje için 1.6 milyon dolar para istediğini ve Brown’ın bu talebi reddettiğini, yakın zamana kadar da Taylor’ın Brown’dan Pittsburgh Steelers maçlarına bilet talep ettiğini sürdü.

NFL’in ya da New England Patriots’ın bu iddialar karşısında nasıl bir adım atacağı önümüzdeki günlerde netleşecek… Patriots şu an için Brown’ın idmanlara çıkacağını söylese de bu gibi durumlarda oyunculara, suçsuzlukları ispatlansa da ceza vermekten çekinmeyen NFL’in Brown’ı da bir çeşit yaptırıma tabi tutması bekleniyor.