7 Şubat 2021 Pazar gecesi Tampa’da oynanacak olan Super Bowl LV’de devre arasında Kanadalı ünlü şarkıcı The Weeknd sahne alacak!

NFL, Pepsi ve Roc Nation, bu hafta yaptığı açıklamada üç Grammy ödüllü Raymond James Stadyumu, Florida’da gerçekleşecek olan dev karşılaşmada The Weeknd’in yer alacağı resmi olarak duyurdu. Toronto doğumlu The Weeknd, bu fırsat için onur duyduğunu söyledi. The Weeknd, haberi duyurmak için Halftime gösterisinin logolu bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

“Hepimiz dünyanın en büyük Super Bowl oyunlarını izleyerek büyüyoruz ve yalnızca bu konumda olmayı hayal edebiliyoruz. Bu meşhur sahnenin merkezi olacağım için onur duyuyorum ve çok mutluyum.’’

The Weeknd, 2015’te Billboard 200’e giren ve Grammy kazanan ikinci stüdyo albümü Beauty Behind the Madness’de yer alan hit şarkısı Can’t Feel My Face ile ana akımda müthiş bir popülarite kazandı. The Weeknd’in Mart ayında piyasaya sürülen son albümü After Hours dahil olmak üzere listelerde zirveye çıkan üç albümü daha bulunuyor. Bu yılın başlarında, The Weeknd’in hit single’ı Blinding Lights, Billboard Hot 100 listesinde bir numaraya yükselen beşinci şarkısı olmuştu. The Weeknd ayrıca Starboy albümü ve Earned It şarkısıyla da Grammy kazanmıştı.

Roc Nation ve Emmy adayı yapımcı Jesse Collins devre arası gösterisinin ortak yapımcıları olarak görev alacaklar. Maç ve devre arası şovu CBS’de canlı yayınlanacak.

Super Bowl LV, NFL, Pepsi ve Roc Nation arasındaki işbirliğinin ikinci yılı olacak. NFL’nin medya başkanı ve işletme sorumlusu Brian Rolapp, “The Weeknd’in Pepsi Halftime Sahnesinde Tampa Bay’de bize katılacağı için heyecan duyuyoruz. Halftime gösteri performanslarının mükemmellik ve yaratıcılık geçmişi vardır ve onun da Super Bowl LV’ye neler katacağını görmek için sabırsızlanıyoruz.”

Gerçek adı Abel Tesfaye olan The Weeknd; Madonna, Beyonce, Coldplay, Katy Perry, U2, Red Hot Chili Peppers, Lady Gaga, Michael Jackson ve geçen yıl performans sergileyen Shakira ve Jennifer Lopez ikilisi dahil Super Bowl Halftime gösterilerinde sahne alan ünlü müzisyenlerin listesine katılmış olacak.

Her yıl düzenlenen gösteride daha önce sahne alan Kanadalılar arasında country müzik divası Shania Twain (2003) ve Blues Brothers Dan Aykroyd (1997) yer alıyor…