Haftaları artık iki rakamla yazdığımız 10. hafta sonunda zirve beşinci kez el değiştirirken Tampa Bay Buccaneers ve Los Angeles Rams’ın kaybetmesiyle ilk beş sırada da güncellemeler yaşandı. Öte yandan New England Patriots’un yükselişi kendilerini ilk 10 içine atarken Kansas City Chiefs’te yeniden üst sıraları zorlar hale geldi. Orta sıralarda Indianapolis Colts ve Carolina Panthers yükselişe geçerken Pittsburgh Steelers ve Cleveland Browns düşen ekipler oldular. Son sırada ise bir değişiklik var fakat çok da mühim değil.

1- Tennessee Titans (AFC Güney, 8-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 2

Derrick Henry’siz de kazanmaya devam eden Titans, AFC liderliğini korumayı devam ederken ciddi bir avantaj da yakalamış oldu. Savunmanın üst düzey performansı devam ederken beş maçtır rakiplerine yüz yard üzeri koşu izni vermezler iken yedi maçtır üst üste de turnover yapmayı başardılar. Hücumda ise Ryan Tannehill, Adrian Peterson ve D’Onta Foreman’ın yeter oyunu da şu ana kadar takımı taşımaya yetti. Nitekim kaybetse bile hala kredisi olan Mike Vrabel’in takımı, iyi bir ekip olma yolunda büyük bir aşama kat ettiğini de söylemek gerek.

2- Green Bay Packers (NFC Kuzey, 8-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 4

Aaron Rodgers’ın dönüşüyle birlikte yeniden eski haline dönen Packers, karlı bir Green Bay gününde Seahawks’ı mağlup ederek Rodgers ile kazanma serisine devam etti. Nitekim elit oyun kurucunun bir süredir takımla birlikte olmayışı hücum anlamında kopukluklar yaşamasına neden olsa da iyi bir takım olmalarının getirisiyle kritik anlardaki doğru işlerle sahadan galip ayrılmayı bildiler. Özellikle savunma anlamında Packers’ın iyi bir görüntü çizdiği söylenebilir. Lakin yıldız koşucu Aaron Jones’un sakatlığı ve bu yüzden birkaç hafta kaçırabilecek olması hücumda belli aksamalara neden olabilir. Her ne kadar A.J. Dillon, güzel işlere imza atsa da Jones’un yokluğu Packers hücumunda ciddi bir playmaker açığı yaratacaktır.

3- Arizona Cardinals (NFC Batı, 8-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 1

Kendi evlerinde Panthers karşısında dağılan Cardinals, Kyler Murray’siz ilk mağlubiyetini almış oldu. Colt McCoy’lu hücum geçtiğimiz haftanın aksine hemen hemen hiç varlık gösteremezken genel manada hiç playoff takımı görüntüsünde değillerdi. Neyse ki bundan daha iyi olduklarını birden çok kez gösterdiler ve yol kazası deyip bu mağlubiyeti rafa kaldırabiliriz.

4- Buffalo Bills (AFC Doğu, 6-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 6

Zayıf rakibi Jets karşısında rahat bir galibiyet alan Bills, geçen haftaki mağlubiyeti bir nebze de unutturmaya çalıştı. Nitekim Jets takımının kendi kalibrelerinde olmadığı aşikâr. Öyle ki önlerindeki altı maçın beşinin playoff potasındaki takımlarla oynamayan hazırlanan Buffalo ekibi için asıl sınav on birinci haftada başlıyor olacak.

5- Los Angeles Rams (NFC Batı, 7-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 3

Sean McVay’in takımı için işler yolunda gitmiyor. San Francisco deplasmanından kötü bir mağlubiyet alırken savunmadaki eksikler gün yüzüne çıktı. Tecrübeli oyun kurucu Matthew Stafford ise herhalde büyük bir şehirde ve takımda oynuyor olmanın verdiği stres yahut telaş yaşıyor olacak ki attığı interception olmak üzere birçok isabetsiz karar vererek kariyerinin en kötü maçlarından birine imza attı. Sezon başı uçan kaçan Rams’ın bu durumda olması zaten büyük bir sorun iken Robert Woods’u da sakatlığa kurban vermeleri işleri daha da zora sokacak gibi gözüküyor.

6- Dallas Cowboys (NFC Doğu, 7-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 9

Yine geçen hafta aynı sahada yokları oynayan ve çok kötü bir mağlubiyet alan Cowboys, bu sefer rakibi Falcons’a acımadı ve baştan sonra üstün götürdüğü karşılaşmadan farklı bir zaferle ayrılarak biraz moral depoladı. İkinci yılındaki receiver CeeDee Lamb, güzel işlere imza atarken Dak Prescott’ta attığı iki TD pasıyla bu sezonki TD sayısını 20 yaptı. Nitekim önlerinde güzel bir sınav olan Chiefs maçı var.

7- Kansas City Chiefs (AFC Batı, 6-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 11

Chiefs? Bu sen misin? Tekrardan hoş geldin. Şaka bir yana Las Vegas’a konuk olduğu maçta eski günlerin hatırına fevkaladenin fevkinde bir oyun ortaya koyan Andy Reid’in takımı, bildiğimiz ve izlemeye alıştığımız Chiefs’e geri dönüşünde sinyallerini vermiş oldu. Özellikle hemen hemen her hücumdan sayı çıkaran, üçüncü hakları birer birer almayı başaran ve üstüne savunmada da turnover üreten harika bir takım hüviyetinde olmalarıyla mükemmel bir işe imza attıkları söylenebilir. Öyle ki bu performansı sürdürebilirler ise ligde kartlar yeniden dağıtılır.

8- Tampa Bay Buccaneers (NFC Güney, 6-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 5

Bay haftasından çıkıp başkent deplasmanına giden Tom Brady ve arkadaşları sezonun en kötü oyunlarından birine imza atarak sahadan yenilgi ile ayrıldılar. Secondary’deki eksiklikleri ciddi şekilde hisseden Buccaneers, bu hususta Washington receiver’larını durdurmakta güçlük çekince savunma direnci de ön alandaki baskı ne kadar etkin olursa olsun kırılmış oldu. Neticede şampiyonlukla ismi geçen Florida ekibinin hiç de bu görüntü olmaması büyük bir hayal kırıklığı da yaşatmadı değil. Tom Brady liderliğinde hızlıca toparlanacaklarını umalım.

9- Baltimore Ravens (AFC Kuzey, 6-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 7

Dolphins karşısında kötü bir yenilgi alan Ravens, bu sezon en az sayı ürettiği ve hücumda en az mesafe kat ettiği maçı oynarken hücumda bu denli üretkenlikten uzak olmasının cezasını bu sezon üçüncü kez mağlup olarak çekti. Son haftalarda bir kazanıp bir kaybeden John Harbaugh’ın takımı da bu manada bir istikrar problemi de yaşadığı aşikâr.

10- New England Patriots (AFC Doğu, 6-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 14

Bayanlar ve baylar; işte Belichick’in Patriots’u yeniden geri döndü. Eski takımı Browns karşısında başarılı işlere imza atan Patriots, rakibine maçın başından itibaren üstünlük kurmayı başararak net bir galibiyeti cebine koydu. Özellikle çaylak oyun kurucu Mac Jones, muhteşem bir oyun ortaya koyarken maç boyunca attığı isabetli paslar ve savunma okumalarıyla sezon içinde birden bire seviye atlamayı başardı. Tabii bir de buna çaylak koşucu Rhamandore Stevenson liderliğindeki koşu oyunları eklenince Boston ekibi ne kadar verimli bir takım olabileceğini de kanıtlamış oldu. Son beş maçından dördünü kazanan ve bir seri yakalayan Patriots, on dördüncü haftadaki bay arasına kayıpsız giderse işte o zaman tadından yenmez.

11- Pittsburgh Steelers (AFC Kuzey, 5-3-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 8

Yani Mason Rudolph’a söylenecek bir söz kalmadı dersek pek de yalan olmaz. Takım olarak kötü sezon başlangıcını üzerinden atmış ve bir galibiyet serisi yakalamış iken, ligin en kötü iki takımından birine karşı Big Ben’in Covid-19 testinin pozitif çıkmasından sonra formayı kapan 26 yaşındaki oyuncu, kolay kazanıp seriyi devam ettirmesi gereken yerde takımına ancak beraberlik getirebildi. Tabii bu beraberlikte yapılan iki kritik fumble’da istenmeyen neticenin tuzu biberi oldu. Nitekim yenilmediklerini düşünerek polyannacılık yapmak mümkün. Öte yandan önlerindeki fikstüre bakıldığında kredilerini de erken tüketmiş olmaları da ayrı bir nokta.

12- Los Angeles Chargers (AFC Batı, 5-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 10

Bu sezon evinde üçüncü toplamda dördüncü mağlubiyetini alan Chargers’ta bir şeyler yolunda gitmiyor. Sezon başında herkesin beğenisini topladıkları hücum performansının düşmüş olmasının yanında savunmada da yapılan hatalar maç kaybettiren seviyeye çıkmış durumda. Kapasitelerinin bundan daha fazla olduğu aşikâr ancak tekrardan ritim tutturmaları çok kolay olacak gibi gözükmüyor. Head koç Staley’in gidişatı engelleyecek dokunuşlar yapması sezonun akıbeti açısından önemli. Neticede bu takım playoff potasında olmayı hak ettiği söylenebilir.

13- Indianapolis Colts (AFC Güney, 5-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 16

Jaguars karşısında kazanarak bu sezon ilk kez yüzde elli galibiyet oranını yakalayan Colts’un geçen haftaya nazaran pek de iyi görüntü verdiğini söylemek zor. Özellikle hücumda bir önceki haftanın gerisine düşen Carson Wentz ve arkadaşları karşılarında iyi bir hücum olsaydı mağlubiyet bile pek şaşırtıcı olmazdı. Yine kazanmak önemlidir ve önlerinde iki kritik Bills ve Buccaneers maçları var. Bunlardan en az yara alarak geçmek Colts’un sezonunu canlı tutacaktır.

14- New Orleans Saints (NFC Güney, 5-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 13

Bu haftaya kadar gayet güzel idare eden New Orleans ekibi, Trevor Siemian ile ikinci kez kaybetti. Hele ki Alvin Kamara’nın da olmayışı hücumdaki ahengin ciddi şekilde bozulduğu da gözlerden kaçmadı.Nitekim 30 yaşındaki oyun kurucuya dönecek olursak bu takımı idare edecek bir isim olmadığı da çok net bir şekilde belli oldu. Tabii burada artık head koç Sean Payton’un vereceği kararlar Saints’in gidişatını belirleyecek gibi gözüküyor. Lakin yine de Siemian ile bu iş olmaz Payton hocam.

15- Carolina Panthers (NFC Güney, 5-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 22

Cam Newton’a selam durun! Carolina’nın prensi ikinci Panthers macerasına herhalde bundan daha güzel başlayamazdı. Takıma henüz katılmış olmasına rağmen endzone’de iki TD yapıp skor üstünlüğünü şipşak Panthers’a teslim eden Newton, en azından şimdilik güzel sinyaller verdi. Nitekim starter replerini aldıktan sonraki süreci nasıl olacak, bu takımı taşıyabilecek ve sezon sonunu görebilecek mi bunlar en büyük soru işaretleri gibi duruyor. Yine de hücum dışında savunmanın da galibiyette ciddi payı olması Panthers adına sezonun geri kalanında umut etmek için yeter sebep.

16- Cleveland Browns (AFC Kuzey, 5-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 12

Bir haftası bir haftasına tutmayan Browns, son derece yüksek önem arz eden Patriots karşısında sahadan silinerek sezonun en kötü mağlubiyetlerinden birine imza attı. Her ne kadar maça iyi başlamış olsalar da koşu oyunlarının tıkandığı yerde Baker Mayfield’in bir türlü devreye giremeyip üstüne turnoverlar ile takım direncini de düşürmesi yenilgiyi kaçınılmaz kıldı. Nitekim artık Baker Mayfeild ismi de artık ciddi şekilde sorgulanmaya başladı denebilir. Gidişat gösteriyor ki üst sıraları hedefleyen Browns için işler epey bir zora girdi.

17- Las Vegas Raiders (AFC Batı, 5-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 15

O eski halinden eser olmayan Raiders, playoff mücadelesi için son derece önemli maçta kendi evinde Chiefs’e farklı kaybederek büyük bir avantajı da elinin tersiyle itmiş oldu. Nitekim savunmadaki hatalar ve hücumda yapılan turnover’larla maçtan kopan siyah beyazlı takım, sezon başındaki ritmini de kaybetmiş gözüküyor. Oysaki ne güzel olurdu şöyle bir sezonda playoff yapsalar… Neyse ki henüz bir şey bitmiş değil.

18- San Francisco 49ers (NFC Batı, 4-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 21

İşte bu 49ers, işte bu Kyle Shanahan’ın takımı! NFC Batı’daki rakibi Rams’i ağırladığı maçta kusursuza yakın bir oyun ortaya koyan 49ers, çok net ve temiz bir galibiyet almayı başardı. Özellikle koşu oyunlarından her zamanki gibi maksimum verimi alan San Francisco ekibi, üçüncü yılındaki receiver Deebo Samuel’in de gerek pas gerek koşu oyunlarındaki göz kamaştırıcı performansıyla da rakibini saf dışı bırakmayı başardı. Samuel demişken kariyer sezonunu geçiren 26 yaşındaki oyuncu, Shanahan’ın sisteminde kısa yard pas oyunlarından TD üretmenin yanında koşu oyunlarında da bir running back gibi top alıp takıma katkı sağlaması da takdire şayan. Nihayetinde keşke hep Rams ile oynasalar…

19- Minnesota Vikings (NFC Kuzey, 4-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 23

Los Angeles deplasmanından galibiyet elde ederek sezonun iyi performanslarından birine imza atan Vikings’te hücumda Justin Jefferson; savunmada da Eric Kendricks oynadıkları oyunla zaferin mimarları oldular. Lakin Mike Zimmer’in takımı bu sezonun enteresan takımları arasında belki de ilk sırada yer alıyor. Şöyle ki oynadığı dokuz maçta toplam beş mağlubiyet alan Minnesota ekibi, bu beş mağlubiyetin hepsini de tek farklı skorlarla alırken iki tanesi de uzatmalarda geldi. Eğer bitiricilik anlamında daha clutch bir oyun kurucuları olsalardı kim bilir nerede olurlardı.

20- Denver Broncos (AFC Batı, 5-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 17

Bir hafta önce aldığı galibiyetle büyük sükse yapan Broncos, kendi evinde kazanıp çıkış yakalayabileceği maçta Eagles’a mağlup olarak sallantılı gidişatını sürdürdü. Özellikle rakip koşuları durduramamaları da Vic Fangio’nun takımına mağlubiyeti getiren sebeplerdendi. Tabii bir de Teddy Bridgewater var ki 29 yaşındaki oyuncu “Benden starter olmaz” diye bas bas bağırıyor. Yani elinde iyi bir oyun kurucu olsa playoff yarışında göz önünde bulundurulabilecek bir takıma sahip olan Broncos, bu şekilde ne kadar daha ilerleyebilir orası büyük bir soru işareti.

21- Cincinnati Bengals (AFC Kuzey, 5-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 18

Sadece AFC Kuzey’in değil sezonun sürprizlerinden olan Bengals, kendilerince sezonun ilk yarısını son iki haftaya kadar gayet iyi geçirmişti. Çaylak Ja’Marr Chase beklentilerin üzerindeki performansla izleyenleri hayran bırakması Bengals için ilk dokuz maçlık süreci bir hayli özel kılmıştı. Özellikle Steelers ve Ravens’a karşı alınan galibiyetler Zac Taylor ve öğrencilerini Kuzey’in zirvesine yerleştirmeye yetmişti. Ne var ki bay haftasından önce oynanan son iki maçta alınan mağlubiyetler “Acaba mı?” sorularını da peşi sıra getirmedi değil. Lakin bunları düzeltme şansları yine kendi ellerinde. Dinlenme dönüşü playoff yarışı için doğrudan rakipleri olan sırasıyla Raiders, Steelers ve Chargers ile oynayacak olmalarıyla kendi kaderlerini belirleyecekler.

22- Seattle Seahawks (NFC Batı, 3-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 20

Russell Wilson’una sonunda kavuşan Seahawks’ta, “Yeniden Bir Araya Gelme” partisi pek istenildiği gibi gitmedi ve Packers’a karşı hiç sayı bulamadan sahadan yenik ayrıldılar. Nitekim Wilson’un gelip takımı tekrar hizaya sokacağı ile ilgili umutlar bir hayli fazlaydı ancak tecrübeli oyun kurucunun olmadığı süre Seahawks hücumundan epey bir şey götürmüş ve bunun tekrardan yerine gelmesi en azından bu sezon için pek kolay gözükmüyor.

23- Atlanta Falcons (NFC Güney, 4 -5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 19

Geçen hafta playoff potasında yer alan Falcons, tam işleri yoluna koymaya hazırdı ki Dallas deplasmanından sahadan silinip üstüne bir de Cordarrelle Patterson’u sakatlığa kurban verince işler yine sarpa sarmaya başladı. Demek ki Arthur Smith’in öğrencileri sabaha kadar playoff potasında yer alsalar bile henüz ligin üst sıralardaki takımlarıyla rekabet edecek seviyede değiller. Ki zaten Cowboys karşısında başta hücum olmak üzere yapılan hatalar bunun en büyük göstergesi oldu.

24- Miami Dolphins (AFC Doğu, 3-7), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 29

Son zamanlarda ağır mağlubiyetler aldığı Ravens karşısında kötü giden sezonda galip gelmeyi bilen Dolphins, savunmanın yıldızlaştığı maçta rakibini mağlup etmeyi başardı. Tua maça üçüncü çeyrekte başlarken oyunda olduğu süre zarfı içerisinde farkı açan TD’de ciddi payının olması bu sezon yaptığı güzel işlerden biriydi. Öte yandan çaylak safety Jevon Holland’ın oyununun da savunma performansıyla birlikte göz doldurması da “Bu takımda da iş varmış” dedirtti. Önlerinde çok da zor olmayan bir takvime sahip Flores’in öğrencileri, eğer işlerini yoluna koymak istiyorsa buradan bir galibiyet serisi çıkarabilir.

25- Philadelphia Eagles (NFC Doğu, 4-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 27

Bu sezon tüm galibiyetlerini deplasmanda alan Eagles, buna bir yenisini ekledi ve Denver’dan da galibiyet çıkarmayı başardı. Çaylak receiver DeVonta Smith ise oynadığı oyunla onuncu sıradan seçilmenin hakkını verdiği söylenebilir. Özellikle koşu oyunlarını iyi kullanan Nick Sirianni’nin öğrencileri ligin en çok yard kat eden ikinci takımı olurken aynı zamanda en çok koşu deneyen beşinci takımı olarak listelerde yer buldu. Öyle ki Jalen Hurts’un oyun kuruculuk becerileri, başta oyunu okuma konusunda olmak üzere lig seviyesinde güvenilir bir isim olmaması Eagles’in temel sorunlarından biri olarak gözüküyor. Nitekim kazandıkları maçlarda da hep koşu ağırlıklı olarak galip gelmeleri de bunun bir göstergesi. Yine de netice olarak galip gelmek en azından bu sezon daha da kötü olmamak için güzel bir durum.

26- Washington Football Team (NFC Doğu, 3-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması:30

Bay haftasından çıkıp evinde Buccaneers’ı yenerek geçtiğimiz yılın playoff’unun rövanşını alan başkent ekibi son sekiz maçlık bölüme de güzel bir giriş yapmış oldu. Özellikle Heinicke’nin 32 pas denemesinde 26 isabet yakalayıp yüzde 81 pas atma yüzdesiyle oynaması bu değerli galibiyetteki ana etmenlerden biriydi ki bunları yapabildiği müddetçe başkent ekibi kazanmaya devam edebilir. Lakin galibiyetten öte Chase Young’un sakatlıktan dolayı sezonu kapatması şüphesiz Washinghton’un takım direncini düşürecektir. Bir pass rusher’dan fazlası olan Young’un takım liderliği ve savunmadaki çok yönlülüğüyle ligin en özel oyuncularından biri olduğu da gerçek. Nitekim sezonun geri kalanını bu denli önemli bir oyuncudan yoksun olarak oynayacak olmaları şartları epey zorlayacaktır.

27- Chicago Bears (NFC Kuzey, 3-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 24

İlk dokuz maçlık periyodun son dört maçını kaybederek bir mağlubiyet serisi elde eden Bears, özellikle son iki hafta hücumda ortaya koydukları oyunla ufak da olsa bir gelişme içerisinde olduklarının sinyallerini vermişlerdi. Nitekim Chicago ekibi için en büyük soru işareti kuşkusuz çaylak oyun kurucu Justin Fields ve onun oynayacağı bu sekiz maçlık periyod biraz da sezon sonu eleştirilerin dozajını belirleyecek gibi gözüküyor. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan Bears için, stres altında oynamamak eğer kullanabilirler ise iyi bir avantaj olarak gözüküyor.

28- New York Giants (NFC Doğu, 3-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 25

Haftayı maç oynamadan geçiren takımlar arasında yer alan New York’un mavileri, zorlu Buccaneers karşısında sezonun ikinci yarısını açmaya hazırlanıyor. Özellikle bay haftasında sakat oyuncularında kadroya yeniden dönebileceği düşünüldüğünde Giants için umut verici bir sezon sonu görebilir. Tabii bir de oynayacakları sekiz maçın beşinin deplasman olduğunu düşünürken bu hususta da işleri pek kolay olmayacak.

29- Jacksonville Jaguars (AFC Güney, 2-7), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 26

Colts deplasmanından mağlubiyet ile ayrılan Jaguars, pek de sahadan silinmemesinin yanında eğer bir daha ortalama bir hücumu olsaydı üst üste ikinci haftada da sürpriz yaparak herkesi şaşırtabilirdi. Lakin bahsedildiği gibi hücumdaki sıkıntıların hemen giderilmesi en azından bu sezon için zor gözüküyor. Yine de Urban Meyer’ın takımından yakın skorlu mağlubiyetler görmek bile sevindirici.

30- New York Jets (AFC Doğu, 2-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 28

Gruptaki rakibi Bills karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Jets’te tecrübeli isim Joe Flacco, New York ekibinin yeni oyun kurucusu olarak sahaya çıkacağı açıklanırken Mike White sevdası da sadece üç maç sürmüş oldu. Nitekim artık yavaş yavaş New York’un yeşilleri için de bize ayrılan sürenin sonuna gelirken Jets’i de “Gereksiz” grubuna eklersek pek de hata olmaz gibi.

31- Detroit Lions (NFC Kuzey, 0-8-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 32

Galip gelmeden mağlubiyet serisine ara vermek hem de drafttan birinci sıra hakkını kaybetmemek tam da Lions’un yapacağı işti ve bunu da Steelers karşısında ligin ilk beraberliğini elde ederek başardılar. Nitekim maçı kazanacak bir dolu fırsatı da cömertçe harcamaları da zaten niye kötü olduklarının bu sezon bilmem kaçıncı göstergesiydi. Lakin Michigan ekibi adına sezonun tek artısı başta D’Andre Swift olmak üzere koşu oyunları olabilir. Hele ki Goff’un hiç pas atamadığı hücumda koşu oyunları bir ışık gibi parlıyor adeta.

32- Houston Texans (AFC Güney, 1-8), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 31

Haftayı maç yapmadan geçiren Texans’ın şüphesiz gözü kulağı Lions maçından gelecek bir galibiyette idi. Detroit ekibinin alacağı bir galibiyetle önümüzdeki drafttan birinci sıradan seçme hakkını yakalayacak olan Texans için o güzel haber ne yazık ki gelmedi. Saha içinde ise, bay haftasından Titans maçı ile çıkacak olan siyah kırmızılı ekibi formaliteden sekiz maç daha bekliyor olacak. Lakin Titans demişken bu iki takımın maçı eskiden ne güzel olurdu, değil mi?