Üzerimizdeki pası attığımız ilk haftanın ardından bol geri dönüşlü bir ikinci haftayı geride bıraktık. Büyük değişimlerin birbiri ardında geldiği ikinci haftanın sonunda güç sıralamasında Miami Dolphins ve Philadelphia Eagles, zirve takibinin yeni adayları olurken Arizona Cardinals ve Dallas Cowboys’un orta sıralardan yükselen ekipler oldular. Orta sıralar demişken Indianapolis Colts’un büyük düşüşü ve New York Jets’in çıkışı buraları epey bir karıştırdı.

1- Buffalo Bills (AFC Doğu, 2-0), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 1  

Sezon açılışındaki formunu evine de taşımayı bilen Bills, dominant bir galibiyet alarak hem kendi sahasındaki ilk maçında taraftarlarını coşturdu hem de liderlik iddiasında da ne kadar kuvvetli olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu. Josh Allen liderliğindeki hücumun çok yüksek bir bitiricilik kabiliyeti olması ve her an sayı üretme potansiyeli barındırmaları akabinde işin savunma kısmında ise Von Miller ile birlikte seviye atlamalarıyla şu ana kadar rakiplerinin birkaç adım önde oldukları bir gerçek. Şüphesiz ki sakatlıkların vuku bulduğu Bills, şu süreci de minimum kayıpla atlatırsa koltuğu kolay kolay bırakmazlar.

2- Kansas City Chiefs (AFC Batı, 2-0), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 2  

Chargers gibi önemli bir rakibi karşısında geriden gelip kazanmayı bilen Chiefs, maç başında iyi bir başlangıç yapamasa da toparlanmayı bilerek galip geldi. Özellikle işin savunma kısmındaki performans ve skora katkı bu denli kritik maçlarda neden önemli olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. Nitekim hücum tarafında ise takıma yeni katılan receiverların ritim tutması ve oyuna biraz daha dâhil olmaları Patrick Mahomes’lu pas oyunlarını daha da üst seviyeye çekebilir.

3- Tampa Bay Buccaneers (NFC Güney, 2-0), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 3  

Nihayet Saints karşısında zaferle evine dönen ve şeytanın bacağını kıran Tom Brady ve arkadaşları, en azından kritik dönemi şimdilik atlatmış oldular. Şayet takımdaki sakatlıkların devam etmesi ve bunun üstüne takımın yıldız isimlerinden Mike Evans’ın da bir maçlık da olsa ceza almış olması işlerini zorlaştıran etmenlerden birisi oldu. Her ne kadar Tom Brady, zoru da dibi de görmüş olsa da Bucs forması altındaki üçüncü sezonunda en azından Florida ekibindeki kariyerinde zorlu dönemlerden birini yaşadığı aşikâr.

4- Los Angeles Rams (NFC Batı, 1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 5  

Gecikmeli de olsa ilk galibiyeti almayı bilen Rams, henüz bir Super Bowl takımı kimliğinde değil. Zayıf rakibi karşısında zaten farkı açıp rahat galibiyeti alması kimseyi şaşırtmazdı lakin skor açılmışken rakibe geri dönüş şansı verilmesi diğer dişli rakipler karşısında başlarını ağrıtabilir. Koç McVay’in ne yapıp edip takımı alışılagelmiş ayarlarına döndürmesi elzem bir durum.

5- Philadelphia Eagles (NFC Doğu, 2-0), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 7  

Oynadığı oyunla göz doldurmaya devam eden Eagles, evindeki ilk maçtan da güzel bir galibiyetle ayrılırken bu sezon yarışın içinde olacağını hatta zirveyi zorlayacağını da göstermiş oldu. Jalen Hurts’lu hücumun hem pas hem de koşu oyunlarındaki verimiyle birlikte her an sayı üretme potansiyelinde bir takım görüntüsünde olmaları ideal bir durum. Bununla birlikte savunma anlamında da takıma katılanların çabuk kaynaşmaları, ön ve arka alandaki uyumla birleşince ortaya çıkan savunma takımı da güven veren bir ekip olması tam bir takım olma yolunda büyük bir adım. Şu an için her şey olumlu gözüken Eagles’ta yedinci haftadaki bay haftasına kadar alınacak her galibiyet büyük önem arz ediyor ki önlerindeki takvim de buna uygun gözüküyor.

6- Miami Dolphins (AFC Doğu, 2-0), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 12  

Üç senedir hücumda kısır bir görüntüde olan Dolphins hücumu, koç McDaniel’ın gelişiyle birlikte içinde girdiği dönüşüm sürecini Ravens karşısındaki mükemmel geri dönüşle şimdilik taçlandırarak ligin gözde ekiplerinden biri olmayı başardı. Özellikle Tua kariyerinde ilk defa altı TD pası atarak “Hey Ben de buradayım” demesi Florida ekibi adına maçı kazanmaktan da öte bir gelişme olduğu rahatlıkla söylenebilir. Savunmadaki eksiklerde giderildiği takdirde Miami’nin çıkışı devam edebilir.

7- Los Angeles Chargers (AFC Batı, 1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 4  

Kansas City deplasmanından galip çıkmak için tüm şartları oluşturan Chargers, ne yazık ki son bölümdeki aksiliklerden sonra istediğini elde edemeden sahadan ayrılmak durumunda kaldı. Şüphesiz ki kaybedilen maçtan da öte Justin Herbert’in geçirdiği kaburga sakatlığı sonrası ilerleyen maçlar için de soru işareti olması Chargers’i derinden etkileyecek bir süreç olacaktır. Nitekim bu zaman diliminde Justin Herbert olmadan Los Angeles ekibinin şansının bir hayli azalacağı da aşikâr.

8- Green Bay Packers (NFC Kuzey, 1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 9  

Geçen haftaki yakışmayan mağlubiyet sonrası ezeli rakibi karşısında galibiyet alan Packers lige de merhaba demiş oldu. Özellikle ilk maçtan da görülen önemli bir detay olan Davante Adams’ın gidişi sonrası Aaron Rodgers’ın kafasındaki pas oyunlarını sahaya yansıtamaması bu maç özelinde koşu destekli bir oyunla çözüme kavuşmuş gibi gözüküyor. Takımın iki önemli koşucusu olan Aaron Jones ve AJ Dillon’un toplamda 193 koşu ve 44 pas yakalama yardı elde etmesi galibiyette önemli bir rol oynarken koşudan bu denli alınan verimle birlikte Rodgers’ın da bu şemaya uygun pas oyunları konsepti galibiyeti getirdi. Eğer bu sistem tutarsa ki eldeki oyuncu grubunun kalitesi böyleyken neden olmasın, Green Bay ekibinin toparlanma süreci çok da uzun sürmez.

9- Baltimore Ravens (AFC Kuzey, 1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 6  

Evinde ağırladığı Dolphins karşısında tam da kazanmanın eşiğine gelmişken bir anda nevri dönen Ravens, peşi sıra hatalara engel olmayarak sahadan mağlup ayrılmak durumunda kaldı. Hele ki maça çok iyi başlamış ve farkı da açmışken bir anda bu denli düşüş akıllarda soru işareti bırakırken özellikle secondary’deki kırılgan yapı da öne çıkan hususlardan en önemlisiydi. Rakibin yaptığı TD’lerde uzun rotalarda karşı receiverların deyim yerindeyse elini kolunu sallayıp sayı bulması playoff takımı için kabul edilebilir bir durum olarak gözükmüyor. Şüphesiz Ravens’ın bu galibiyeti unutturması için acil bir çıkış yakalaması şart.

10- San Francisco 49ers (NFC Batı, 1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 10  

Kaliforniya ekibi her ne kadar ilk galibiyetine ulaşmış olsa da Trey Lance’i sakatlığa kurban vererek buruk bir sevinç yaşadı. Ayak bileği kırılan genç oyuncu sezonu kapatırken dümeni tekrardan Jimmy G, devralırken tilki yine dönüp dolaşıp kürkçü dükkânına geri dönmüş oldu. Nitekim saha içinde ise Kyle Shanahan’ın koşu şemalarının birinci planda olduğu hücumda bir önce esamesi okunan Jimmy G’nin az hatayla oynaması geçmiş senelerdeki senaryoyu andıracak gibi gözüküyor. Özellikle hücum hattının bu süreçte sağlıklı kalması Jimmy G’nin hata yapması kadar önemli bir durum.

11- Denver Broncos (AFC Batı, 1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 11  

Sezonun ilk galibiyetine evinde ulaşabilen Broncos’ta yeni head koç Nathaniel Hackett, hala takım üzerinde verdiği kararlarla soru işaretlerini arttırmaya devam ediyor. Şüphesiz Texans karşısında aldığı galibiyette şansın ve rakibin de sıkıntılarının olduğu göz önünde bulundurulduğunda henüz sistemin oturmadığı açıkça gözüküyor. Russell Wilson gibi bir yıldız varken takımda başta hücumda üretken olmadığı sürece eleştiriler büyüyerek devam edeceğe benziyor.

12- Cincinnati Bengals (AFC Kuzey, 0-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 8  

İşler ne yazık ki iyi gitmediği Bengals’ta Dallas deplasmanında da yine benzer sorunlar vuku bulundu ve Joe Burrow ve arkadaşları sahadan yenik ayrılmak durumunda kaldı. Özellikle hücum hattının takviyelere rağmen Burrow’u halen daha koruyamaması takımın ana hücum planı olan pas oyunlarının verimini bir hayli düşürürken aynı zamanda Burrow’u da temasa açık bir hale getirdi. Bu durum ne zaman çözülür bilinmez ancak Bengals’in kredisini bu kadar hızlı tüketmesi ligin ilerleyen bölümlerinde başını ağrıtabilir.

13- Dallas Cowboys (NFC Doğu, 1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 17  

Dak Prescott sonrası geçici olarak şoför koltuğuna geçen Cooper Rush, ilk maçtan takımına galibiyeti getirmeyi bildi. Özellikle koşu oyunlarında Tony Pollard’dan verim almayı da bilen Cowboys’ta Rush’ın az hatayla oynaması da işleri yoluna koymaya öyle veya böyle yetti. Şüphesiz savunmanın ise ortaya koyduğu oyun galibiyetin kilit noktalarından birisiydi. Micah Parsons’un çaylak yılındaki oyununu bıraktığı yerden aynen devam etmesiyle hem savunma hattında hem de secondary’de iyi bir performans ortaya koymaları kilit noktalardan biriydi. Bu hususta savunma koordinatörü Dan Quinn’in katkısı yadsınamaz.

14- New Orleans Saints (NFC Güney, 1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 13  

Jameis Winston ile yola çıkmanın bedelini ödeyen Saints, kazanabileceği maçtan mağlubiyetle ayrılmak durumunda kaldı. Winston’un üç interceptionuna istinaden pas korumasında hücum hattının yetersizliği hücum kısmı için ikinci bir soru işareti olarak öne çıktı. Mevcut gidişat Saints için dalgalı bir sezona işaret ederken head koç Dennis Allen’ın bu hususta daha sağlam kararlara imza atması akıbeti için önemli bir husus.

15- Arizona Cardinals (NFC Batı, 1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 21  

Las Vegas’ta felaketin eşiğinden dönen Cardinals, geriden gelmeyi bilerek kazandı ve bir nebze olsun nefes aldı. Şüphesiz ilk yarıdan skoru rakip lehine vermek negatif bir durum olarak nitelendirilebilir lakin sonrasında hem hücumdaki hem de savunmadaki değişikliklerin meyvesini vermesi ve son bölümde ortaya konan performans bu maç özelinde övülecek noktalardan birisi. Yine de Arizona ekibi adına daha derli toplu bir görüntü şart.

16- New York Giants (NFC Doğu, 2-0), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 26  

Takımda sakatlıklar mevcut, Daniel Jones halen daha soru işareti ve Brian Daboll henüz head koçluk macerasının üçüncü yılını yaşıyor… Bu kadar eksi New York’un mavilerinin tahtasında yer alsa da bu takım iki galibiyetle lige başlaması en azından kendileri adına büyük bir başarı olduğu aşikâr. Tabii ki de coaching’in etkisinin bu denli hissedildiği Giants’ta alınan galibiyetlerle işler yolunda gözükse de soru işaretlerinin vuku bulacağı süreç muhakkak gelecektir.

17- Las Vegas Raiders (AFC Batı, 0-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 14  

İkide sıfır ile sezona giriş yapan Raiders’ta başta head koç Josh McDaniels kafaları karıştırmaya başladı. Maç özelinde Davante Adams’ın üçüncü receiver muamelesi görmesi ve savunmadaki düşüş koç ekibinin itibarini kötü şekilde etkileyen etmenler oldu. Rekabetin yüksek olduğu AFC Batı grubunda bu denli bir gidiş bir şeyleri değiştirmesi beklenen koç McDaniels için iyi sonuçlar doğurmayabilir.

18- Minnesota Vikings (NFC Kuzey, 1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 18  

Henüz ikinci haftadan tökezleyen Vikings, ilk haftadaki performansı unutturucu bir oyun ortaya koyarak sahadan mağlup ayrıldı. Kirk Cousins’in turnoverları hücumu zaten geriye götürürken savunmada da maç boyunca ritim bulamayan kuzey ekibi, sanki geçen hafta iyi bir oyun ortaya koyan kendileri değilmiş gibi sahada dolanmaları dalgalı bir sezonun işaretçisi olabilir. Anlaşılan o ki belirli bir standart henüz Vikings adına tam oturmamış.

19- New England Patriots (AFC Doğu, 1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 22  

İstediği başlangıcı yapamayan Belichick ve öğrencileri, bir hafta gecikmeli olarak ilk galibiyetlerini hanelerine yazdırdılar. İkinci yılındaki Mac Jones, henüz eksiklerini giderememiş olsa da maçı kazandıran anlarda yer alması son derece mühim ki Nelson Agholor’a attığı pas maçın güzel detaylarından biriydi. Nitekim Boston ekibi için grup içi maçları da kazanabilmesi yarışta kalması adına olumlu olacaktır.

20- Cleveland Browns (AFC Kuzey, 1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 15  

Sezon açılışındaki son dakika galibiyeti sonrası rüzgârı arkasına aldığı düşünülen Browns, hiç de beklenen etkiyi yapamazken Jets karşısında çift farklı skoru koruyamayarak sahadan yenik ayrıldı. Özellikle pas savunmasındaki sıkıntılar dikkat çeken detay oldu. Hücumda ise iyi bir koşu takımı hüviyetinden ödün vermezler iken takımın yaz sezonundaki önemli hamlesi olan Amari Cooper’un katkı vermesi pas oyunlarını da çeşitlendirebilir.

21- Pittsburgh Steelers (AFC Kuzey, 1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 19  

Pittsburgh ile ilgili tek bir gerçek varsa o da Mitch Trusbisky’nin bu takıma aranan isim olmadığıdır. Patriots karşısında yokları oynayan Trubisky sadece Steelers’ı kötü yola sürüklemekle kalmazken aynı zamanda kendi var olma savaşını da bir çırpıda silip atmanın da hazırlığını yaptığı söylenebilir. Ki zaten TJ Watt gibi süperstar ismin olmayışı takımı olumsuz anlamda aşağı çekmişken alınan mağlubiyetler bağımlılık yapabilir.

22- Tennessee Titans (AFC Güney, 0-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 20  

Mike Vrabel’ın takımında işler yolunda hiç mi hiç iyi gitmiyor. Buffalo deplasmanından hoş olmayan ağır bir mağlubiyet alan Tennessee ekibi, deyim yerindeyse sahadan silindi. Derrick Henry’i kullanamama, Ryan Tannehill’in pas oyunlarında AJ Brown sonrası istediğini sahaya yansıtamaması, hücum hattındaki koşu bloğu ve pas korumasının yetersiz olması, savunmada cornerbacklerin hataya çok müsait bir oyun stilinde savunma direncini düşürmesi… Liste uzayıp gider. Sezon başında playoff takımı olarak gözüken Titans’ın bu hususta henüz ikinci hafta da sıralamalarda alta kalması olacak iş değil.

23- Detroit Lions (NFC Kuzey, 1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 28  

Evinde ağırladığı rakibi karşısında güzel bir galibiyet alan Lions, taraftarları önünde sezona merhaba dedi. Motor City’de ikinci yılındaki receiver Amon-Ra St. Brown yıldızlaşırken koşucu D’Andre Swift’in koşu oyunlarındaki verimliliğiyle hücum anlamında göze hoş gelen bir performans ortaya koymayı başardılar. İşin savunma kısmında ise çaylak Aidan Hutchinson’un her geçen maç öne çıkmasıyla sadece yeni bir yıldız değil aynı zamanda lider de kazanma yolunda emin adımlarla ilerledikleri söylenebilir. Eğer bir sakatlık olmaz ise Lions’un bu sezon sürprizlerinden biri olması da olası bir ihtimal.

24- Jacksonville Jaguars (AFC Güney, 1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 30  

Dişinin geçtiği Colts karşısında rakibine hiç sayı vermeyerek kazanmayı bilen Jaguars, şimdilik oynadığı oyunla da geçen senenin üstüne koyduğu söylenebilir. Özellikle bir head koçun takıma katkısının ne denli önemli olduğunun kanıtı olan Florida ekibinde, Doug Pederson gelişinden sonra olumlu anlamdaki yükseliş henüz ikinci haftadan meyvesini vermesi ilerisi için de pozitif yorumlara vesile oluyor. Şüphesiz Pederson’un her geçen gün Trevor Lawrence üzerindeki etkisinin artması ve genç oyuncunun oyununu yansıtıp kendini bulması asıl sevindirici nokta.

25- New York Jets (AFC Doğu, 1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 32  

“Joe Flacco”, “Jets” ve “Geri Dönüş”. Bu üç kelimenin bir araya gelmesi herhalde gezegenlerin sıralanışı gibi 1000 yılda ya da 10000 yılda bir olacak bir olay olabilir. Lakin mevzubahis hadise ligin ikinci haftasında Cleveland deplasmanında yaşandı ve şahitler tarafından kayıtlara geçirildi. Her ne kadar inanması zor olsa da Jets, çift farklı skorda geride olduğu maçta Joe Flacco’nun da güzel oyunuyla sahadan galip ayrılmasını bildi. Özellikle çaylak Breece Hall ve Garrett Wilson’un katkısının büyük olduğu maçta hücumda ve savunmada maçtan kopmayışları ve rakip hatalarını hemen değerlendirmeleri galibiyetteki kilit noktaydı. Genç bir ekibe sahip New York’un yeşilleri bu oyununu sürdürürse umut ve keyif veren takımlar listesinde üst sıralarda yer alabilir. Tabii en azından şimdilik Flacco ile bunu yapmaları gerekecek.

26- Indianapolis Colts (AFC Güney, 0-1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 16  

Hadi ilk maç Texans ile yol kazası, peki Jaguars maçı ne kazası? Matt Ryan ile birlikte yükselişe geçeceğini hayal ederken bir anda kendini diplerde bulunan Colts,  son yıllarda şansının hiç tutmadığı Jacksonville deplasmanından kötü manada uzun süre unutulmayacak bir mağlubiyetle ayrıldı. Tecrübeli oyun kurucunun hücum taşımak namıma üretkenlikten uzun görüntüsü, hücum hattının sanki dublörlerini koymuşçasına görüntüsü ve savunmada yıldız isim Shaquille Leonard’ın eksikliği…  Bu takımın toparlayıp tekrardan yarışa katılması için acil bir şok etkisi gerekli.

27- Seattle Seahawks (NFC Batı, 1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 23  

Her ne kadar ilk hafta evinde güzel bir galibiyetle sezona mutlu bir giriş yapmış olsa da grup içindeki rakibi 49ers karşısında üretkenlikten uzak görüntü sergileyen Seahawks, mağlup olmaktan kaçamadı. Geno Smith ile hücumun pek bir şey vaat etmemesinin yanında koşu oyunlarında işlememesi Seattle ekibi adına dikkat çeken negatif durumlardan biriydi. Gidişat şu an iyi olmasa da Seahawks’ın işleri yoluna koyabilmesi için halen daha umut var.

28- Washington Commanders (NFC Doğu, 1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması:24  

İki sezon önce playoff yapmasının en büyük müsebbibi olan savunma, şimdiler de beklenenin altında kalması şüphesiz başkent ekibi adına en büyük soru işaretlerinden birisi. Detroit’te sahada yokları oynayan koç Ron Rivera’nın savunması pozisyonları TD ile savuşturması ve hemen hemen hiç direnç gösterememesi takımın direncini de bir hayli düşürdüğü sahada gözüktü. Carson Wentz ile zaten hücum yakın markaj altındayken işin savunma kısmındaki bu performans sürerse Commanders’ın sürpriz mağlubiyetleri “sürpriz” olmaktan çıkar.

29- Carolina Panthers (NFC Güney, 0-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 25  

Charlotte ekibinde sorunlar ne yazık ki bitmiyor. Baker Mayfield’in gelişi ve CMC’nin iyileşmesi sonrası hücumda patlama yapması beklenen Panthers, iki hafta sonunda vasatı aşamayan bir görüntü çizmek durumunda kaldı. Kuşkusuz bu kötü hücum performansı head koç Matt Rhule ve ekibine yazar. Üçüncü yılına giren ve artık takımı şahlandırması gereken koç Rhule’un takımının bu denli görüntüsü kendi koltuğunu da ısıtan ve işini tehlikeye sokan bir husus.

30- Chicago Bears (NFC Kuzey, 1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 27  

Sezon açılışındaki galibiyetleriyle bir an umutlandıran Bears, ikinci haftadaki mağlubiyetiyle de aynı derece tüm umutları yıkmayı başardı. Eksiklerine rağmen ilk haftadaki performansından hem savunmada hem de hücumda uzak olan Chicago ekibinin bir haftada bu derece performansının geri gitmesi soru işaretlerini arttırıyor. Hücumda Justin Fields ekseninde ilerlemeyen oyun; savunmada ise rakibin durdurulamayan koşularıyla sahada varlığını hiç hissettiremeyen Bears, bu gidişatla işi hiç kolay değil.

31- Houston Texans (AFC Güney, 0-1-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 29  

Fırsatların bir bir sıralandığı Denver deplasmanından istediği oyunu bir türlü ortaya koymayarak sahadan yenik ayrılan Houston ekibi, sürpriz yapma şansını da elinin tersiyle itti. Özellikle franchise olma yolunda çok değerli bir şans elde eden Davis Mills, son çeyrekteki oyunuyla da kafalarda soru işaretini oluşturmayı bildi. Her ne kadar henüz oturmamış bir ekip görüntüsünde olsalar da kazanılacak maçları bu kadar harcamak hayra alamet değil.

32- Atlanta Falcons (NFC Güney, 0-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 31  

Kötü formunu sürdürmek adına emin adımlarla ilerleyen Falcons, konuk olduğu Los Angeles deplasmanından da eli boş dönmesini bildi. Özellikle hücumda ve savunmada basit hata yapmaktan pek çekinmeyen kırmızı siyahlı ekip Mariota özelinde de üretkenlikten bir hayli uzak bir görüntü sergiliyor. Nitekim takımın en parlayan ve öne çıkan ismi ise şüphesiz çaylak receiver Drake London. Genç oyuncu bu performansıyla birlikte Falcons’u izlemek için tek sebep olma yolunda açık ara önde.