Ligin son çeyreğine yaklaşıldığı 12 hafta sonunda artık galibiyetlerle birlikte playoff oranları da konuşulmaya başlanırken bu sezonun dipte olan takımları için de draft sırası hesapları yapılmaya başlandı. Özellikle AFC için yarış kızışırken NFC cephesinde ise sezonun ilk yarısındaki takımların düşüş yaşayıp geriden gelen takımların yarışa dahil olması dikkat çeken detaylardan.  

Güç sıralaması açısından ise ilk beşte tekrardan yerini alan Dallas Cowboys ile birlikte çıkışını sürdüren Cincinnati Bengals dikkat çekerken, Tennessee Titans ve Baltimore Ravens ise üst sıralara tutunamadılar. Washington Commanders’ın ilk 10 ısrarının sürdüğü kısımda ise Tampa Bay Buccaneers yine bir düşüş yaşamak durumunda kaldı. Orta sıralarda ise Las Vegas Raiders çıkış yakalarken Denver Broncos ve Los Angeles Rams takımları hiç beklenmedik sıralarda kendilerine yer buldular…

1- Kansas City Chiefs (AFC Batı, 9-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 1  

Evinde kazanarak galibiyet serisini beş maça çıkaran Chiefs, konferans liderliğini de sürdürmeyi bildi. Her ne kadar Patrick Mahomes, bu seneki en tutuk oyunlarından birini oynamış gibi gözükse de hücumda Çaylak koşucu Isaiah Pacheco, koşu oyunlarındaki etkinliği kırmızı beyazlı takım için öne çıkan ayrıntı oldu. Şüphesiz önlerindeki Bengals maçının sadece bir rövanş maçı olmasından ziyade playoff’taki konumları için de doğrudan belirleyici bir etmen olacak.  

2- Philadelphia Eagles (NFC Doğu, 10-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 2  

Bir iki maç sallansa da sezon başındaki oyununa tekrardan dönen Eagles, 500 hücum yardı elde ettiği maçtan galibiyet geldi. Özellikle Jalen Hurts liderliğinde koşuyu kullandığında hücumda efektif bir görüntü sergilerken Hurts’un da bu koşuları pas oyunlarıyla süslemesi Philadelphia ekibini durdurulması zor bir takım haline dönüştürüyor. Lakin savunmada önemli bir parça olan CJ Gardner Johnson’un sakatlığı savunma direnci açısından önemli olabilecek bir husus.  

3- San Francisco 49ers (NFC Batı, 7-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 3  

Evinde rakibine hiç sayı izni vermeyerek kazanan 49ers, hücum anlamında beklenin altında kalırken savunmada ise yüksek formuna devam etti. Özellikle turnoverlarla ve koşuyu durdurmalarıyla öne çıkan 49ers savunması, hücumun biraz aksadığı maçlarda bile güvenilir bir ekip olarak öne çıkıyor. Nitekim sıradaki Dolphins maçıyla da eski hücum koordinatörlerine karşı güzel bir sınav verecekler.  

4- Buffalo Bills (AFC Doğu, 8-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 4  

Motor City deplasmanında geriye düşmüş olsalar bile büyük takım kimliği ve Josh Allen gibi bir üst düzey oyuncuya sahip olmanın verdiği avantajla son saniyelerde maçı kazanan Bills, yeni bir galibiyet serisi de başlatmış oldu. Hücumda ve savunmada sezon başındakine benzer bir oyuna geri dönüş sinyalleri vermeleri bu kritik dönemde çok mühim.  Lakin savunmada tarafında Von Miller’dan yoksun olmaları önem derecesi yüksek maçlarda eksikliğini fazlasıyla hissedebilirler.  

5- Dallas Cowboys (NFC Doğu, 8-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 7  

Topu yerde tutabildiği zaman verimi son derece yüksek olan Cowboys, benzer bir senaryoya yine imza atarak grubundaki rakibini yenmeyi başardı. Özellikle son yedi maçta 160 koşu yardı ortalaması yakalayan Dallas ekibi, bu hususta hücum hattının da mükemmel oyunuyla güzel bir dereceye yükseldi. İşin savunma kısmı ise zaten Micah Parsons liderliğinde önemli bir ritim yakalamış durumda. Eğer Dak Prescott’ta interceptionlarını biraz azaltırsa o zaman Super Bowl ihtimalleri yüzdesi bile bir hayli yükselir.  

6- Minnesota Vikings (NFC Kuzey, 9-2), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 8  

Bir önceki haftaki hezimetten sonra toparlanan Vikings, yakın skorlu geçen mücadeleyi Justin Jefferson gibi bir yıldıza sahip olmanın verdiği avantajla kazanmayı bildi. Nitekim rakibin öne geçtiği bölümün hemen akabinde özel takım ile sayı bulmaları maçın momentumunu önemli ölçüde değiştirdi. Sezonun son bölümüne doğru girerken galibiyet serisi yakalamak için güzel bir şansları mevcut.  

7- Miami Dolphins (AFC Doğu, 8-3), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 9  

Bay haftası dönüşü evinde kendi seviyesinin altında bir takıma karşı çok rahat bir galibiyetle ligin son bölümüne merhaba diyen Dolphins, böylelikle asıl dananın kuyruğunun kopacağı maç trafiğine de giriş yapmış oldu. Sırasıyla 49ers, Chargers ve Bills ile oynayacak olan Miami ekibi, aynı zamanda hem hücum hem de savunmayı da güzel bir test etme fırsatı olacak.  

8- Cincinnati Bengals (AFC Kuzey, 7-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 10  

Önündeki zorlu takvime rağmen playoff modunu açan Bengals, tam da olması gereken zamanda hem hücumda hem de koşuda istediği ritmi yakaladı. Zorlu Tennessee deplasmanından da güzel bir oyun planı ile galip gelen Cincinnati ekibi, topu hem hava hem de yerde efektif ve hızlı bir şekilde kullanarak şekillendirdiği hücumda Joe Burrow’un da hünerlerini göstermesiyle güvenilir bir çizgide seyrediyor. Öyle ki henüz daha Ja’Marr Chase dönmemiş iken bu modda olmaları da iyi bir detay. Savunmada da üst düzey fiziksel oyun ve öne çıkan bireysel performanslarla hücuma ayak uydurmuş durumda. Şimdi önlerinde ki Chiefs sınavı ile konferansın kaderini belirleyecekler.  

9- Baltimore Ravens (AFC Kuzey, 7-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 5  

Önce Dolphins, ardından Bills, sonrasında Giants ve şimdide Jaguars… Ravens açısından bu dört maçın ortak özelliği hepsinde de skoru çift farka taşımışken rakibe geriden gelip maçı kazanma şansı vermiş olmaları. Şüphesiz bu durum doğrudan head koç ve ekibine yazdığı da bir gerçek. Pas oyunları konusunda hücumda üretememe savunmada da engel olamama istatistiklere bakıldığında en çok dikkat çeken nokta olurken bu husustaki dengeyi bulamama Super Bowl adayı bir takım için çok hoş bir durum değil. Bu denli bir mağlubiyetin mental açıdan etkileri nasıl olacak onu zaman gösterecek.  

10- Tennessee Titans (AFC Güney, 7-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 6  

Mike Vrabel ve öğrencilerinin iyi bir takım olduğundan ve önemli isimlere sahip bir takım olduklarından şüphe yok. Lakin çetin geçen AFC Konferansı yarışında doğrudan rakibi olan takımlara karşı yenilmeleri playoff açısından da ilerleme şanslarını düşüren bir etmen. Öyle ki önce Bills sonra Chiefs’e yenilen Tennessee ekibi son olarak Bengals’a da karşı sahadan yenik ayrıldı. Bu takımın yapabilecekleri ve kalibresi yüksek lakin bunu ortaya koymakta yaşadıkları sıkıntılar daha da başlarını ağrıtabilir.  

11- Washington Commanders (NFC Doğu, 7-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması:13  

Anlık olarak ligin çıkışta takımlarından olan başkent ekibi, mevcut serisini evinde de sürdürmesini bildi. Savunma sezon başındaki pası üzerinden atmayı başarırken hücumda da Taylor Heincike ile ritim de bulmaya başladılar. Nitekim Brian Robinson ve Antonio Gibson önderliğindeki koşu oyunlarının işlemesini güzel bir şekilde kullandıkları söylenebilir ki Commanders’ta son dört maçtır 100 yard koşuyu geçmeyi ihmal etmedi. Öyle ki artık önlerindeki New York deplasmanından da bir galibiyet çıkarsa grup içi rekabette de yer alacaklarını ispatlayacaklar.  

12- New York Jets (AFC Doğu, 7-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 17  

Zach Wilson’un formayı kaptırmasından sonra şans bulan Mike White, gelişiyle birlikte takımın çehresini aniden değiştirirken eleştiri odağındaki Wilson’a adeta nazire yaparak güzel bir oyunla maçı takımına kazandırmayı başardı. Netice itibariyle bu takımın şu an için ihtiyacı olan şey Mike White gibi bir oyun kurucunun pas oyunlarındaki performansıydı ve bunu da elde edince hücumdaki hareketlilik yağan yağmura rağmen durdurak bilmedi. Uzun süredir sessiz kalan Elijah Moore’un da dâhil olduğu pas oyunlarının hareketliliği de koşuyla öne çıkan Jets’in aslında ne kadar donanımlı bir ekip olduğunu da ortaya koydu. Mike White’in takıma kattığı bu gazla birlikte New York’un yeşilleri yeni bir çıkışa yelken açmış olabilir.  

13- Los Angeles Chargers (AFC Batı, 6-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 16  

Geriye düşmüş olsalar bile son dakikalardaki oyunla galip gelen Chargers, iki haftalık mağlubiyet serisini üç maça çıkarmamayı bildi. Özellikle son bölümdeki etkili oyun maçı kazandırırken Justin Herbert’te soğukkanlılık konusunda bir kez daha rüştünü ispatladı. Nitekim bu sezon eleştiri noktalarından biri olan savunmanın geriye düşülen bölümde de farkın büyümesini engellemesi de olumlu durumlardan biriydi. Yine de önündeki zorlu takvim halen daha bitmeyen Los Angeles ekibinin aynı ritimle Las Vegas’tan da çıkması şart.  

14- Seattle Seahawks (NFC Batı, 6-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 11  

Bay haftası dönüşünü evinde açan Seahawks, pek de beklediği sonucu elde edemezken haftalar sonra evinde kaybeden taraf oldu. Hücumda koşunun işlememesinden müteakip pas oyunlarında Geno Smith ile ritim bulmakta zorlanmaları kendi çizgilerinin bozulmasına neden olurken bu görüntüden uzaklaşmalarıyla sahaya istediklerini yansıtamadılar. Savunmada ise benzer bir senaryo ile rakip koşu şemalarına karşın oyunu tutamamaları kritik anda maçı kaybetmelerine vesile oldu. Her ne kadar yol kazası gibi gözükse de kredilerini erken tükettikleri de bir gerçek. Tekrardan bir galibiyet serisi yakalayıp ligin son bölümüne daha hazır girmeleri playoff iddialarını kuvvetlendirecektir.  

15- Tampa Bay Buccaneers (NFC Güney, 5-6), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 12  

Dinlenme arasına güzel girmesine rağmen mevzubahis aradan mağlubiyetle çıkan Tom Brady ve arkadaşları bu sezonki sıkıntılı görüntüden halen daha kurtulamamış. Koşuyu kullandıklarında farklı bir takıma bürünen Florida ekibi, topu yerde istediği gibi kullanamadığı zaman Tom Brady’nin ekstrem paslarına kalıp hataya açık bir görüntü çizen hücum benzer bir durumla karşılaşırken maçı koparacak anları bir türlü gerçekleştiremedi. Öte yandan takımın ayakta kalan bölgesi olan savunmanın da hatalar silsilesine dâhil olması maçın kaybedilmesindeki önemli bir noktaydı. Hele ki rakibe tanınan uzun pas oyunları ve koşular Bucs’un normal bir performansı olmadığı malum. Artık bu noktadan sonra Buccaneers için şu maçı alır demek bile pek kolay olmayabilir.  

16- New York Giants (NFC Doğu, 7-4), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 14  

Bay haftasından sonra bir türlü toparlanamayan Giants, ikinci kez grubundaki rakibe mağlup olarak artık grup birinciliği iddiasını ciddi şekilde azaltırken playoff takibini wildcard’dan yapmaya devam edecek. Lakin sahadaki görüntülerinin vasatı aşamaması ve saha içerisinde oyun kurucu eksikliğini hissederken Daniel Jones’un bu çağrıya yanıtsız kalmasıyla işleri pek kolay değil. Özellikel Saquon Barkley’de iş yapmadığında son derece sıradan bir takım havasında olan New York’un mavileri aynı zamanda savunmada da koşu meselesine de henüz bir çare bulabilmiş değiller.  

17- New England Patriots (AFC Doğu, 6-5), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 15  

Minnesota deplasmanında başa baş giden mücadelede tartışmalı bir karar sonrası düşüş yaşayan Patriots, kazanabilme ihtimali olan bir maçtan sahadan yenik ayrıldı. İşin hücum tarafında üçüncü haftadan sonra en fazla yard kat ettikleri maçı oynarken tersi şekilde savunmada da bu sezon ikinci kez 300 yard ve üzeri pas yardına izin verdiler. AFC Doğu grubunda yarışta olan Boston ekibi için önemli bir kayıp oldu.  

18- Las Vegas Raiders (AFC Batı, 4-7), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 24  

Josh Jacobs’un dev performansıyla nihayet bu sezonki ilk peş peşe galibiyetini yakalayan Raiders, bir nebze de olsa derin bir nefes aldı. Toplamda 303 yard elde eden Jacobs’un sırtladığı hücumda koşu işlerken oyunu iyi yönlendiren Derek Carr’ın pas dağıtmasıyla güzel bir görüntü çizmeleri ortada giden maçta hem mücadeleci kalmak hem de son saniyelere kadar şansı tanımak için önemliydi. Benzer şekilde savunmada da Max Crosby liderliğindeki oyun rakibin şanslarını değerlendirememesindeki en büyük etmendi. Keşke Raiders adına böylesine bir performansı daha önce gelebilseydi de en azından işleri yoluna koymak için şanslar daha yüksek olsaydı.  

19 Atlanta Falcons (NFC Güney, 5-7), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 18  

Ligin en dengesiz takımlarından olan Falcons, geçen haftaki galibiyetin peşine bir mağlubiyet alarak bu unvanını korumayı bildi. Sezon başından beri süregelen kötü savunma bir kez daha vuku bulurken hücumda da koşu ağırlıklı oyun ilk haftalardaki gibi efektif gözükmüyor. Bu takımın halen daha playoff şansı olsa da Atlanta ekibi playoff yapsa ne olur, yapmasa ne olur?  

20- Cleveland Browns (AFC Kuzey, 4-7), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 29  

Mağlubiyet serisini favori olmadığı maçta kazanarak bozan Browns, Deshaun Watson’un dönüşü öncesi ciddi moral buldu. Bu sezon beklentilerin altına kalan savunma, iyi maçlarından birini oynarken hücumda da Jacoby Brissett’in “son bir dans” misali oyunu galibiyetteki önemli etmenlerdendi. Neyse ki Watson’a kavuşan Ohio ekibi, kalan altı maçın hepsini kazanıp playoff yaparsa hem Watson hem de Browns açısından müthiş bir hikaye ortaya çıkar.  

21- Jacksonville Jaguars (AFC Güney, 4-7), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 30  

Ve nihayet Trevor Lawrence’dan çok güzel, enfes ve tadına doyum olmaz bir performans ile Jaguars, evinde geri düşmesine rağmen son saniyelerde geri dönerek maç kazanmasını bildi. Bu sezon bir uyum süreciyle boğuşan Florida ekibi adına bu galibiyet her ne kadar doğrudan bir başarı getirmese de Lawrence’a olan güvenle birlikte bu takımın bir şeyler yapabileceğine dair inancı da arttırdı.  

22- Arizona Cardinals (NFC Batı, 4-8), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 20  

Evinde ağırladığı rakibine karşı maçı son saniyelerde kaybeden Cardinals, playoff umutlarını da rafa kaldırdı. Son beş maçtan dört mağlubiyet alan Cardinals’ın artık Kliff Kingsbury ile yollarını ayırması şart. Her ne kadar maç ortada yahut skor anlamında başa baş olsa da coaching eksiği ciddi şekilde hissedilen Arizona ekibi, sahadaki oyun planı ve şemalarının dışında motivasyon olarak da kazanabilir imajını çizmiyor. Elde bu kadar malzeme verken oynatamamak çok kolay iş olmasa gerek.  

23- Detroit Lions (NFC Kuzey, 4-7), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 22  

Yakaladıkları güzel seriyle bir anda yükselişte olan Lions, Şükran gününde evinde taraftarlarına bir galibiyet elde edemeyip mevcut serilerini de sonlandırdılar. Nitekim gidişat olan sahadaki planın eldeki malzemeye uygun olduğu ve mevcut oyuncu grubunun da bunu zaman zaman güzel ihtiva ettiği de ortada. Koşu oyunlarında iyi bir blok şeması oluşturan hücum hattı topun yerde kalmasını sağlarken Jared Goff’un da orta alan isabetleriyle Detroit hücumu ritmi yakaladı. Öte yandan savunmada ise savunma hattı en güven veren ekip olarak öne çıkıyor. Playmaker eksiklerini de artık bir sonraki drafttan kapatırlar.  

24- Pittsburgh Steelers (AFC Kuzey, 4-7), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 26  

Kenny Pickett ile üçüncü galibiyetini elde eden Steelers, sezon sonuna doğru iş işten biraz geçmiş olsa da ritim tutmaya başladı. Özellikle çaylak Pickett’in üstüne koyarak ilerlemesi ve her maç dikkat çeken bir harekete imza atması gelecek adına da umut verici. Savunma tarafında da TJ Watt’in dönüşünün savunma takımına kattığı havada yine ilerleyen bölümlerde öne çıkan detaylardandı. Eğer ritim konusunda sıkıntı yaşamazlar ise belki de koç Tomlin bu takımı tekrardan yüzde elli üstüne çıkarır.  

25- Green Bay Packers (NFC Kuzey, 4-8), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 19  

Çalkantılı sezonunda bir mağlubiyet daha alan Packers, savunma tarafında koşuyu durduramazken hücum tarafında sakat sakat oynayan Aaron Rodgers ile bir türlü ritim bulamadı. Öyle ki Jordan Love’un sahneye çıkması, belki de mağlubiyetin önüne geçti. Performansı merakla beklenen isim olan 24 yaşındaki oyun kurucu, Aaron Rodgers’ın sakatlık durumuna göre tekrardan sahneye çıkabilir. Tabii önce Packers’ın bir Bears’ı yenip bay haftasına girmesi gerek.  

26- Indianapolis Colts (AFC Güney, 4-7-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 23  

Evinde uzun zamandır yenemediği rakibine yine boyun eyen Colts, son altı maçından beşinci mağlubiyetini aldı. Geçici head koçu Jeff Saturday ile bir reaksiyon göstermiş olsalar da hücumda ve savunmadaki sıkıntıların takıma büyük engel olduğu da malum. Fakat özellikle takımı taşıması beklenen Matt Ryan’in vasat formunun devam etmesi İndianapolis ekibinin en büyük sorunu. Sadece belli rotaları iyi okuyabilen ve çoğunlukla bunları tercih eden tecrübeli oyun kurucu, bu oyun tarzıyla hem tahmin edilebilir olurken hem de hücumu tekdüze bir seviyeden öteye tüm sezon boyunca çekemedi. Her ne kadar ufak da olsa playoff şansları olsa da Colts’un ritim tutup galibiyetler alması için Matt Ryan’a sihirli değnek şart.  

27- Carolina Panthers (NFC Güney, 4-8), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 28  

Üçüncü farklı oyun kurucuyla da maç kazanan Panthers’ta sahneye çıkan Sam Darnold, halen daha var olduğunu hatırlattı. En azından kâğıt üzerinde playoff şansı olan bir takım için herhangi bir oyun kurucuyla olursa olsun maç kazanabilmek önemli. Eğer koşudan faydalanma konusunda güzel işler yapabilirler ise bu kadar kötü bir sezonda sürpriz yapma ihtimalleri de henüz daha masada.  

28- New Orleans Saints (NFC Güney, 4-8), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 21  

Hucum takımını New Orleans’ta unutan Saints, Kaliforniya deplasmanından sayı atamadan ayrılarak mağlubiyet hanesine bir çizik daha attı. Şaka bir yana koşu işlemediği zamanlarda doğrudan hücum gücü düşen Saints’in playoff şansı olsa da mevcut görüntüyle bir arpa boyu ilerlemeleri bile büyük başarı. Nitekim sıradaki Buccaneers maçı için belki bir istisna yapılabilir.  

29- Denver Broncos (AFC Batı, 3-8), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 25  

Gün geçtikçe daha da dibe batmaya devam eden Broncos’ta artık ipler kopma noktasına gelmeye başladı. Özellikle oyuncuların da tepkisini koymaya başladığı Russell Wilson cephesinde meseleler büyümeye ve saha içinde tartışmalara da dönüşmüş durumda. Ki zaten rakamlara da yansırken Broncos hücumu savunma takımına nazaran ligin sonlarına hemen hemen her istatistikte demir atmış durumda. Zaten yeni bir yapılanma ile şampiyonluk iddiası olan Denver ekibinde head koç ve yıldız oyun kurucunun da böyle bir konuma düşmesi içler acısı bir durum.  

30- Los Angeles Rams (NFC Batı, 3-8), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 27  

Yaşadığı çöküntüye bir türlü dur diyemeyen Rams, birçok as oyuncusundan yoksun çıktığı zorlu Kansas City deplasmanından eli boş dönerek Super Bowl kazanıp ertesi sene düşüş yaşayan takimlar listesinde üst sıralardaki yerini korudu. Her ne kadar Matthew Stafford’un yerine draft edilmemiş çaylak Bryce Perkins ile maça başlayıp bir umut bir şeyler yapmaya çalışsalar da mevzubahis çaba nafile bir denemesinden öteye geçemedi. Öte yandan Cooper Kupp ve Allen Robinson’un sezonu kapatması ve Matthew Stafford’un da sahaya yeniden çıkmak için bir sonraki sezonu bekleme ihtimali Los Angeles ekibi için zor bir sezon sonu anlamına geliyor.  

31- Chicago Bears (NFC Kuzey, 3-9), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 31  

Justin Fields’in yokluğunda hücumdaki oyun gücü de iyice düşen Bears, New Jersey deplasmanından farklı maglubiyetle döndü. Nitekim bardağın dolu tarafından bakıldığında ise Chicago ekibi bu mağlubiyetle birlikte gelecek drafttan ikinci sıradan seçme şansını yakaladı. Eğer kazara bir maç kazanmazlar ise sezon sonunda da mevcut yüksek sıra hakkını koruyabilirler.  

32- Houston Texans (AFC Güney, 1-9-1), Geçtiğimiz Haftanın Sıralaması: 32  

“Biraz da böyle kaybedelim” demek adına oyun kurucu değişikliğine giden Texans, Kyle Allen ile başladığı maçta beklenildiği gibi hiçbir varlık ortaya koyamayarak sahadan yenik ayrıldı. Neyse ki hiç sayı atamadan yenilmekten kurtulmaları da bir başarıdır. Nitekim Texans için vakit intikam vakti. Eski oyun kurucusu Deshaun Watson’a karşı oynayacak olan Houston ekibi belki bir sürpriz çıkarır.