Bir takımın genel menajeri olarak 2014 NFL Draftı’nın da beşinci turda ki hakkınızı Matt Flynn için takas ediyorsunuz. Bu oyuncuya 2013 sezonu için altı milyon dolarlık kontrat imzalıyorsunuz ve sonra sezonunun beşinci maçı sonrasında onu gönderiyorsunuz.

İşte bütün bu gelişmelerin arkasında kişi olan Oakland genel menajeri Reggie McKenzie olarak Matt Flynn’i göndermenin ne kadar rahatsız edici bir durum olduğunu herhalde kabul edersiniz. Aynı menajerin bu sene draft’ta dördüncü tur da seçtiği Tyler Wilson’un takıma girememesi de başka bir gerçek!

Hatırlayacağınız üzere Oakland Raiders QB’si Matt Flynn’in gözden düşmesi çok çabuk ve aşağılayıcı bir şekilde olmuştu. Kaybedilen Washington Redskins maçı sonrasında koç Dennis Allen tarafından sert bir şekilde eleştirilen Matt Flynn, çaylak Matthew McGloin’in arkasında üçüncü quarterback konumuna gerilemişti.

Oakland Raiders’ın San Diego Chargers’ı 27 – 17 yendiği karşılaşmada Terrelle Pryor’ın başarılı performansı sonrası takım için önemli bir galibiyet, Matt Flynn için ise de büyük umutlarla başlayan Oakland Raiders kariyerinin sonu oldu.

Yazan: Haluk Onaran