San Diego Chargers’ta, running back Ryan Mathews’ın dizinden geçirdiği sakatlık sebebiyle yokluğu yeterince kötü değilmiş gibi bir de running back Danny Woodhead’den kötü haber geldi. Woodhead, San Diego’nun Bills’i 22-10 yendiği maçta sakatlandı.
Woodhead’in kırılmış fibulasının tedavisi için bir ameliyat geçirmesi gerekiyor ve bu ameliyat sonrasında başarılı oyuncu sezonu kapatacak.
Danny Woodhead gibi hücumda farklı görevlerde oynayabilen, hem koşup hem de pas yakalayabilen bir oyuncunun sezonu kapatması Chargers hücumu için büyük bir kayıp olarak nitelendiriliyor.
Pazar günü, Chargers’ın bir diğer running back’i Donald Brown 31 defa top taşımış ve 62 yard koşmuştu. Woodhead’in maçın başında sakatlanmasının arından RB pozisyonunda draft edilmemiş çaylak Branden Oliver da oynamıştı. Öte yandan, takımın as running back’i Ryan Mathews’ın diz çapraz bağlarından geçirdiği sakatlık onu bir ay gibi bir süre sahalardan uzak tutacak.
Chargers quarterback’i Philip Rivers ise takımı çok zor duruma sokan Danny Woodhead’in sakatlığı ile ilgili olarak, “Onun için çok kötü bir durum. Bize yansıması da kötü olacak. Bunu atlatacağına eminim. Zor bir durum ve sezonun çok başındayız. Onu özleyeceğiz. Kimsenin sakatlanmasını istemeyiz ve sakatlıklar olunca da üzülüyoruz. Bu bize bir şeyi tekrardan gösterdi, onun bu oyunu ne kadar sevdiğini ve ne kadar kendini bu işe adadığını bir daha gördük” diye konuştu.
Yazan: Nazlı Hilal Kaya