Oysa daha bir ay öncesine kadar ne de mesutlardı. Jordan, JoJo’yu doğup büyüdüğü yer olan Chico, Kaliforniya’ya götürmüş ve Rodgers ailesiyle tanıştırmıştı. Her ne kadar bu buluşmaya Rodgers ailesinin hayırsız çocuğu Aaron katılmasa da, JoJo sonunda anne ve baba Rodgers ile tanışıp bir ellerini öpme fırsatı bulmuştu.

Rodgers ahalisinin Aaron’ın arkasından bir hayli atıp tutmasını saymazsak Chico’da tam bir mutlu aile tablosu vardı. Orada yaşananların iki hafta sonrasında da Jordan, üç aylık bir maceranın ardından 24 rakibini alt etmeyi başarıp The Bachelorette’ı kazanınca bu ikili için bir Kaliforniya plajında nikah töreni hazırlanmıştı.

Jordan, bu törende milyonların önünde JoJo’ya evlilik teklifi etmiş ve müstakbel nişanlısına züğürdün değil sadece çenesini, gözünü de yoracak kadar parlak bir pırlanta yüzük takmıştı. Öyle ki, ağabeyinin Super Bowl XLV’te (2010) kazandığı yüzük bile Jordan’ın JoJo’ya taktığı nişan yüzüğünün önünde diz çöker, tövbe ister. (The Bachelorette’ın finalinde yaşananların detaylı haberine buradan ulaşabilirsiniz.)

Bütün bunlara rağmen, görünen o ki Jordan’ın bu zamana kadar JoJo için yaptığı bunca şey bizim gözü dışarıda kızımızı mutlu etmeye yetmemiş ve ikili milyonların önünde nişanlandıktan hemen sonra Jordan, JoJo’nun yarışmanın ikincisi Robbie Hayes ile The Bachelorette malikanesinin fantezi süitlerinde yattığını öğrenince ilişkiye son vermiş.

İşin bir ilginç tarafı da Robbie ve Jordan’ın çekimler süresince çok yakın iki arkadaş izlenimi vermiş olmaları. Yani Jordan, bir bakıma arkadaş kazığının baya bir büyüğünü yemiş.

Bu arada, sakın ola bu haberden “İşte kadınlar böyle doyumsuzdur, istersen ağzınla kuş tut yine de yaranamazsın.” gibi cinsiyetçi bir düşünce çıkarıp eşinize ve sevgilinize trip atmayın. Bu yaşananlardan çıkarılabilecek tek sonuç var, o da şu: “Evlilik programlarına itibar etmeyin, orada yaşananlar sadece bir ilüzyon.”

Yalnız Jordan, sendeki de ne talihmiş be kardeşim? Kolej kariyeri desen ağabeyinin gölgesinde geçti. NFL’de; Jacksonville Jaguars, Tampa Bay Buccaneers ve Miami Dolphins gibi üç müzmin takımda oynadın, kadroya bile giremedin. Üstüne üstlük yakışıklısın, karizman var ama bu da para etmedi, aşkın uğruna ağabeyini karşına aldığın kadın gitti seni The Bachelorette’ın finalinde elediğin adamla aldattı. Senin bu zamana kadar yaşadıklarını 80’lerde film yapıp Yeşilçam’a koysaydık, emin ol sinemaya sırf ağlamaya gelen teyzeler bile yemezdi bu kadarını.