NFL ‘de Playofflar başladı. Sezonun sona ermesiyle birlikte iki konferansta kıran kırana bir şampiyonluk mücadelesi başladı.

NFC Konferansında, son maçında kötü bir performans sergileyen Bears, sezon içerisnde 36-7 gibi ağır bir skorla mağlup ettiği Seattle Seahawks ile karşılaşıyor bu maçta gözler şüpesiz yıldız RB Shaun Alexander ‘da olacak. Alexander ‘ın performansı maçın kaderini değiştirebilir.

Bir diğer maçta ise Donovan McNabb ‘den yoksun Philadelphia Eagles, sezon içerisinde son saniyede yedikleri alan golü ile kaybettikleri New Orleans Saints ‘den rövanşı almak istiyor. Saints ‘de ise Reggie Bush ‘un Playofflarda nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

AFC Konferansında ise Peyton Manning Wild Card ‘da 3 interception atmıştı, şüphesiz daha iyi bir maç çıkarıp Indianapolis Colts ‘u güçlü Baltimore Ravens karşısında galibiyete taşımaya çalışacak. İki takımında hücumunun son derece güçlü olmasından dolayı bol skorlu bir maç izleyebiliriz.

New England Patriots ‘da gayet iyi bir sezon geçiren ama Pro Bowl ‘a davet edilmeyen Tom Brady takımını son 10 maçını kazanmış Baltimore Ravens karşısında galibiyete taşımak için mücadale edecek. Patriots defansına güçlü Ravens ‘ı ofansını durdurmak için çok iş düşüyor.

Bir birinden zevkli maçlar izleyeceğimiz kesin…

Yazan: Kaan Özaydin