Altı aylık bir aradan sonra tekrar merhaba. En son buradan NFLTR açılalı yaklaşık altı ay oldu diyerek bu altı ay boyunca neler yaptığımızı ve ilerleyen altı ay boyunca neler yapacağımızdan bahsetmiştim. Şimdi ise NFLTR açılalı tam tamına bir yıl oldu. Geçtiğimiz günlerde NFLTR 1 yaşına girdi…

Bu bir yıl içinde daha önce bahsettiğimiz amerikan futbolu severleri bir çatı altında toplama isteğimiz ile devam ettik ve bunu gerçekleştirdik. Gerçekten bu bir yıl içerisinde site çok güzel yerlere geldi. Zaman zaman forumda çok çetin kavgalar çıksa da genel anlamda güzel, samimi bir ortam oluşturduk.

Bir yıl içerisinde sizlerden gelen desteklerle güzel bir paylaşım ortamı oluşurduk ve bu ortamı aynı şekilde devam ettirip ilerletmeye devam ediyoruz.

Bu bir yıllık süreç içerisinde çeşitli sebeplerle aramızdan ayrılan yazarlar oldu, yeni arkadaşlar geldi, siteyi elimizden geldiğince güncel tutmaya çalıştık. Yaz döneminde hem TAFL’ de hem de NFL’de pek hareket olmamasından ve site ahalisinin büyük bölümünün tatilde olmasından dolayı pek güncelleme olmadı ama NFL’de yeni sezonun açılmasıyla birlikte bizde güncellemeleri hızlandırdık.

Yeni sezonda, site açıldığında bir türlü beceremediğimiz NFL haberleri bölümünü sonunda aktif hale getirmeye başardık. Haftanın maçlarından önce, sonra ve önemli gelişmeleri anasayfadan haber olarak geçmeye başladık. Aynısı TAFL içinde geçerli. Bu sayede siteyi daha fazla güncel tutma şansımız oldu ve olmaya devam ediyor.

Geçen sezon güzel başladığımız ama devamını getiremediğimiz haftanın maçları bölümüne bu sezon düzenli olarak devam edeceğiz. Yani haftanın maçlarıyla ilgili minimum bir tane yazı okuyacaksınız.

TAFL başlayınca, ligin ikiye ayrılmasından dolayı sizlere daha geniş bir TAFL bölümü sunacağız.

Bunlar dışında site bildiğiniz düzende devam edecek. Şimdilik yazılara yorum yapma bölümünü tekrar aktif yapmak dışında bir yeniliğimiz yok. Efsaneler ve Oyuncu Biyografileri bölümü yine düzensiz aralıklarla güncellenmeye devam edecek. Sıklıkla güncelleyemediğimiz Adamını Tanı ve Takımını Tanı bölümleri için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. TAFL’de liglerin durumları kesinlik kazanınca Takımını Tanı bölümünü TAFL’ye uyarlamayı düşünüyoruz. NFL bölümü de duracak ancak onun için herhangi bir güncelleme periyodu veremeyeceğim, en azından şimdilik. Olabildiğince sık güncellemeye çalışacağız.

Geçen aylarda düzenlediğimiz Madden Turnuvası’nı geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. İlerleyen haftalarda siteden gerekli duyuruları yapacağız.

Bende artık bu köşede siteyle ilgili daha çok yazacağım. Altı ayda bir yazmak yerine, siteyle ilgili gelişmeleri, duyuruları, yenilikleri buradan anlatacağım. Sitede ki belli başlı gelişmeler bunlar. Her geçen gün sitenin içeriği biraz daha genişliyor. Umarım bu şekilde devam eder.

NFLTR’nin 1.yaşını kutlamasında büyük emeği geçen yazarlara, üyelere ve tüm ziyaretçilerimize çok teşekkür ederim. Bu sayfalardan daha çok yeni yaş kutlama dilekleriyle…

Kaan Özaydın