1-Tennessee Titans (5-0): Bu hafta maçları yoktu fakat 1 numaraya yükselmek için maç yapmalarına gerek kalmadı.

2-New York Giants (4-1): Bileği bükülmez gibi görünen Super Bowl şampiyonu Cleveland deplasmanında ağır bir yenilgi aldı. 11 maçlık galibiyet serisi de Erie golünün sularında kayboldu.

3-Pittsburgh Steelers (4-1): Bu hafta maçları yoktu.

4-Washington Redskins (4-2): İki muhteşem deplasman galibiyeti sonrası galibiyetsiz rakibi küçümsemenin bedelini ağır ödediler.

5-Tampa Bay Buccaneers (4-2): Savunmaları yine muhteşem oynayarak oyunu baştan koparmalarını sağladı. Hücum ise savunmanın gölgesinde kalıyor.

6-Arizona Cardinals (4-2): Cowboys’un bütün havasını aldılar ve division’larının en sağlam takımı olduklarını kanıtladılar.

7-Dallas Cowboys (4-2): Çölde 10 sayı geriden gelip uzatmaya götürdüklerinde maçı kazanacaklarına inanmışlardı ama meğerse gördükleri sadece serapmış.

8-Indianapolis Colts (3-2): Ravens önünde şov yapan Peyton ve arkadaşlarına 2008 sezonuna hoş geldiniz diyoruz.

9-Buffalo Bills (4-1): Bu hafta maçları yoktu.

10-Philadelphia Eagles (3-3): San Fran deplasmanında geriden gelip kazanarak division yarısında bizde varız dediler.

11-Denver Broncos (4-2): Jaguars onlara 1 gömlek fazla geldi ve bazı gerçekleri görme fırsatları olmuştur sanırım.

12-Carolina Panthers (4-2): Florida’nin sıcağı panterleri adeta kediye çevirdi. Hiçbir istediklerini sahaya yansıtamadılar ve Bucs savunmasına av olmaktan kurtulamadılar.

13-San Diego Chargers (3-3): Ezeli rakipleri Patriots’i adeta darmadağın ettiler ve kendilerine geldiler. Philip Rivers muhteşem oynuyor.

14-Jacksonville Jaguars (3-3): Rocky dağları onlara vız geldi ve çok havalı bir galibiyet aldılar.

15-Atlanta Falcons (4-2): Çaylak QB Matt Ryan ve arkadaşları beklenenin çok ötesinde bir performans çizmeye devam ediyorlar.

16-New England Patriots (3-2): Tom Brady gitti tamam ama savunmasının yaz ayında verdiği kayıplar ondan daha kotu görünüyor. Bu gidişle play-off zor.

17-New Orleans Saints (3-3): Aptalca hatalar olmasa bu takım su anda çok daha yükseklerde olurdu zira ligin en iyi QB’si onlarda.

18-New York Jets (3-2): Favre vasatın altında bir performans çizse de Palmer’sız Bengals önünde rahat kazandılar.

19-Cleveland Browns (2-3): Super Bowl şampiyonunu darmadağın ettiler ve kendilerine geldiler. Derek Anderson neden starting QB olduğunu hatırlarken arkadaşları da kendilerine atılan topları yakalayarak ona yardımcı oldular. Savunmaları ise Eli’i 3 kez intercept ederek farklı galibiyetin mimarlarından oldu.

20-Chicago Bears (3-3): Genelde geriye düştükleri maçta Koc Smith’in anlamsız squib denemesi onları mutlak bir galibiyetten etti. Yine de Kyle Orton’nin performansı iler ki haftalar için ümitli olmalarını sağlıyor.

http://cache.daylife.com/imageserve/01hP8Jk0mJa9D/340x.jpg21-Green Bay Packers (3-3): Aaron Rodgers’in başarısı takdire değer. Sadece taraftarının sakatlanmadığı Seattle deplasmanında çok da zorlanmadan kazandılar.

22-Minnesota Vikings (3-3): Şu an bulundukları konumu oyunlarından çok şanslarına borçlular. Hücumları yok gibi. Öyle ki ligin en kötü takımını son saniye FG ile yendiler.

23-Miami Dolphins (2-3): Trick play’lerde yine çok başarılardı ama Houston’nın son saniye TD’sine engel olamayıp mağlup oldular.

24-Baltimore Ravens (2-3): Belli bir düşü yasadıklarını biliyorduk ama bu Colts deplasmanında ki performansları dibe doğru gittiklerinin bir işaretiydi.

25-Houston Texans (1-4): Dolphins gibi diri bir rakip karşısında pes etmediler ve geçen hafta ellerinden kaçırdıkları galibiyeti seyircilerine armağan etmeyi başardılar.

26-San Francisco 49’ers (2-4): Bu takımın güçlü ekiplerle oynama kapasitesi yok. Sürekli kendi divisonlarında oynasalar belki bir yerlere gelirlerdi. Mike Martz aşısı da işe yaramayınca Mike Nolan’nın suyu iyice isindi.

27-Seattle Seahawks (1-4): Sakatlanmayan kim kaldı? Önce receiverlar sonrada Hasselback. Mike Holmgren için son sezon kabusa dönüşecek gibi.

28-St. Louis Rams (1-4): Yeni koç Jim Haslett ve öğrencileri gerçekten büyük is başardılar. Redskins gibi çıkışta bir takım önünde hiç pes etmediler ve bunun karşılığını fazlasıyla aldılar.

29-Oakland Raiders (1-4): Söyleyecek fazla bir şey yok. Bu rezalet Al Davis’in eseridir.

30-Kansas City Chiefs (1-4): Bu hafta maçları yoktu.

31-Cincinnati Bengals (0-6): Çok çabalıyorlar ama bir turlu olmuyor. Palmer’in olmaması Jets deplasmanında kazanma şanslarını maç başlamadan bitirdi.

32-Detroit Lions (0-5): Savunmanın çabası takdire değerdi ama sonuçta yine ‘0’ elde var ‘0’.