Tom Brady geçen sezon geçirdiği büyük sakatlığı üzerinden atarak form tutmaya başlıyor. Brett Favre ve Drew Brees takımlarını namaglup durumda olmalarına yardımcı olurken, iki sezon önce sezonu 50 touchdown pası ile tamamlayan ancak geçen sezon sakatlığı dolayısıyla sadece bir maçta oynayabilen Brady 6.Hafta’da bir NFL rekoruna daha imza attı.

Brady takımı New England Patriots’ın Titans’ı 59-0 yendiği karşılaşmada attığı 6 touchdown pasının beşini maçın ikinci çeyreğinde atarak NFL tarihinde bir çeyrekte en çok touchdown pası veren oyun kurucu ünvanına sahip oldu. Aynı zamanda Brady beş touchdown pasıyla takımını 45-0 öne geçirerek Patriots’ın NFL tarihinde ilk yarıda rakibine en çok fark atan takım olmasını sağladı.

Patriots’ın 59 sayılık galibiyeti ise NFL ile AFL’in birleştiği 1970 yılında beri ligin en farklı galibiyeti oldu. En son 1970 yılında Los Angeles Rams, Atlanta Falcons’ı aynı skorla yenmişti.

Maç sonrası açıklamalar yapan Brady “Her hafta neler yapabileceğimizi daha iyi öğreniyoruz. Böyle bir galibiyet hiç şüphesiz bize her zamankinden daha çok güven verecek.” dedi.

Takımın wide recevier’ı Wes Welker ise Brady için “Eski haline geri döndü.” yorumunu yaptı. Welker bu maçta 150 yard pas tutarak kariyer rekorunu kırdı. Welker aynı zamanda 2 de touchdown yaptı.