St. Louis Rams oyunkurucusu Marc Bulger geçtiğimiz Pazar günü Arizona Cardinals’a 21-13 mağlubiyetleriyle biten karşılaşmada sol bacağında oluşan kırık dolayısıyla 3 ile 6 hafta arası sahalardan uzak kalacak.

Pazartesi günü yaptıkları açıklamada Rams takımı Bulger’ı IR (injured reserve) listesine alarak sezonunu kapatmayacaklarını belirttiler.

Bu Pazar Seattle Seahawks’a karşı oynayacakları maçta Rams’in başında oyunkurucu olarak Kyle Boller görev alacak. Beş sezon Baltimore Ravens’da oynadıktan sonra Rams’deki bu ilk sezonunda üç maçta oynayan Boller attığı 481 yard pas karşılığında 2 touchdown ve 3 interception yaptı.

Bulger’ın Green Bay Packers ile maçında sack yerken rotator cuff’ını (çevirici manşet) sakatlamasının ardından Boller 36-17 Rams mağlubiyetiyle sonuçlanan maçı bitiren isim oldu. Boller sonraki iki maçta da (35-0 San Francisco 49ers ve 38-10 Minnesota Vikings mağlubiyetleri) görev alırken Vikings maçında sarsılarak yerini Bulger’a bıraktı.

Bulger Pazartesi gübü kasık ve arka baldır bölgelerinde MR çektirdi ve ikinci MR’ını da Rams takımının şişmiş olarak kabul ettiği dizi için çektirecekti. Bunların yanı sıra Bulger Salı günü yapılacak olan beyin sarsıntısı testlerine de katılacak.

Rams coach Steve Spagnuolo ilk MR’da esneme tespit edildiğini söyledi.

Spanuolo henüz sakatlık açıklanmamışken “Marc Bulger baya darbe aldı. Marc’ın birden fazla sorunu var” dedi.