Cincinnati Enquirer ve NFL.com’un haberine göre Cincinnati Bengals, cornerback Adam “Pacman” Jones ile iki yıllık anlaşmaya imza attı.

Haberde Jones’un ücret olarak veteran minimum’a evet dediğine yer verildi. Hatırlanacağı üzere Jones bu hafta başında Bengals tarafından idmanlarda denemişti

Daha önce Dallas Cowboys ve Tennesee Titans formaları giyen Pacman Jones, saha dışı problemleriyle sürekli gündemden düşmeyen bir isim olmuştu.

2006 yılından beri sadece dokuz karşılaşmada forma giyen oyuncu Enquirer’a göre Pazartesi günü Cincinnati’de olacak ve Salı günü takımla birlikte idmanlara başlayacak.

Geçtiğimiz sezon sahalardan uzak kalan Pacman Jones, Dallas Cowboys’dan gönderildiğinden beri başka bir takımın formasını giymemişti.

Son zamanlarda saha dışı problemleriyle gündem oluşturmayan Jones için Bengals’in savunma koçu Mike Zimmer, Jones’a güvendiğini ve onun pozitif yönde değiştiğine inandığını dile getirdi.

Jones’un NFL’de oynarkenki vukuatları arasında, Titans forması giydiği günlerde tam altı defa tutuklanmasını, bir sezon boyunca oynamama cezasına çarptırılmasını, Dallas’da oynarken, Dallas’da bir otel tuvaletinde bodyguard’ıyla kavga ettiği için aldığı altı maçlık cezayı sayabilitiz.

Pacman Jones hakkındaki gelişmelerin yanı sıra, savunmasını güçlendirme çalışması içerisinde olan Bengals, Miami Dolphins’in eski veteran safety’Si Gibril Wilson ile bir yıllık anlaşmaya vardı.

Wilson geçen yıl Dolphins ile 5 yıllığına 27.5 milyon dolara anlaşmıi ancak beklentileri karşılayamayan bir sezon geçirdiği için takımdan gönderilmişti.

 

Yazan: Haber Servisi