Green Bay Packers, cornerback’leri Charles Woodson’ın kontratını 2014 yılına kadar uzattı. Görünen o ki 2009 yılında AP Defensive Player ödülünü alan yıldız conerback, bir Packer olarak emekli olacak.

The Associated Press’e yakın bir kaynağın belirttiğine göre 33 yaşındaki Woodson’ın beş yıllık kontratı, 55 milyon dolar değerinde. Takımların finansal detayları açıklamama politikaları yüzünden isimsiz olarak konuşan kaynak, Woodson’ın kontratının ilk üç yılında 20 milyon dolar, primlerle beraber 33.5 milyon dolar kazanabileceğini belirtti.

Charles Woodson ise “Bu durumda görevim burada emekli olmak. Bu önemli bir gelişme.” dedi. Woodson ayrıca kariyeri bitmeden Green Bay’e bir şampiyonluk getirmek istediğini de sözlerine ekledi.

“Şampiyonluğu kazanabilecek güçte oyuncularımız var. Bunu gerçekleştirebilecek bir teknik ekibe sahibiz. Hepsi bizim omuzlarımızda, oyuncular olara biz sahaya çıkıp bunu başarmalıyız. Takım olarak hedefimiz bu ve başarabileceğimize inanıyorum.”

Charles Woodson’ın eski kontratında henüz üç sene bulunuyordu. Ancak sürekli kıyaslandığı New York Jets cornerback’i Darrelle Revis’in yeni bir kontrat imzalaması Packers’ı yıldız cornerback’le kontrat imzalamaya iten yegane etken oldu.

Yazan: Haber Servisi