Minnesota Vikings’in running back’i Adrian Peterson, Tennessee Titans’ın running back’i Chris Johnson’ın geçen sezonki performansına rağmen halen ligin en iyi running back’inin kendisi olduğunu söylüyor.

Peterson bir radyo programında Dan Patrick ile yaptığı röportajda Chris Johnson’a saygı duyduğunu, zamanında onu ligin en iyi running back’i olabileceği konusunda cesaretlendirdiğini ancak halen Johnson’ın kendisini geçemediğini söyledi.

“Bu oyunu en iyi oyuncu olmak için oynuyorum ve bu konudaki düşüncelerim halen değişmiş değil.” diyen yıldız running back, Johnson’dan iyi olup olmadığı sorusuna, “Kesinlikle daha iyiyim.” diye cevap verdi.

Adrian Peterson’a herhangi bir konuda Chris Johnson’ın kendisinden iyi olup olmadığı sorulduğunda ise Peterson “Öyle bir şey düşünmüyorum.” dedi. Dan Patrick’in 2008 yılında yapılan testlerde Chris Johnson’ın 40 yardı 4.24 saniyede koşmasını belirterek, Peterson’a “Senden hızlı değil mi?” diye sorduğunda, Peterson, “Hayır, ne benden hızlı ne de güçlü.” yanıtını verdi.

Adrian Peterson açıklamalarına, “Benim düşüncem bu şekilde. Ona kesinlikle saygı duyuyorum ve çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Kariyerinin başında da ona, bu oyunu en iyi olmak için oynuyorum, benim felsefem bu diye öğüt vermiştim.” diyerek sonlandırdı.

Geçtiğimiz sezonun sonunda Chris Johnson, Sporting News’a yaptığı açıklamada, “İnsanlar hala Chris Johnson mı Adrian Peterson mı tartışmaları yapıyor. NFL’deki en iyi running back’in kim olduğu konusunda böyle bir tartışmaya girmenin gereği bile yok.” demişti.

Johnson geçtiğimiz yıl 2,006 yard koşmuş ve toplam kat edilen yard kategorisinde 2,509 yard ile NFL rekoru kırmıştı.

Yazan: Haber Servisi