Indianapolis Colts’da Peyton Manning’in önemli silahları birer birer sakatlanıyor. Running back Joseph Addai’nin sakatlanmasının ardından wide receiver Austin Collie ve tight end Dallas Clark’ın sakatlıkları Colts’un hücumuna büyük bir darbe vurmuş durumda.

Colts yönetimin açıklamasına bu sezon 503 yard pas yakalayan ve 6 touchdown yapan Austin Collie el baş parmağından geçireceği ameliyat nedeni ile önümüzdeki maçlarda sahadaki yerini alamayacak.

Öte yandan takımın yıldız tight end’i Dallas Clark’ın elindeki sakatlıktan dolayı önümüzdeki hafta takımdaki yerini alamayacakken yıldız oyuncunun ne zaman geri döneceği ise belirsizliğini koruyor.

Bu hafta maçı olmayan Indianapolis ekibinde sakatlıkla böyle devam ederse takımda sağlıklı hücum oyuncusu kalmayacağı konuşuluyor. Öte yandan Colts punter’ı Pat McAfee ise halk içinde sarhoş bir biçimde tutuklandıktan sonra bir maçlık cezaya çarptırılmış durumda.

Colts savunmasının önemli ismi defensive tackle Antonio Johnson’ın da dizindeki sakatlıktan ötürü ameliyat olması bekleniyor.

Indianapolis ekibinde tek olumlu haber ise Joseph Addai’nin yedeği konumundaki Donald Brown’ın ise üç hafta aradan sonra sakatlığını geride bıraktığı ve 8.haftada Houston Texans maçında sahalara geri döneceği bildirilmesi oldu.

Yazan: Haber Servisi