Cleveland Browns’dan Perşembe günü sürpriz bir takas haberi geldi. Browns, running back’i Jerome Harrison’ı Philadelphia Eagles’a yollarken karşılığında bir başka running back Mike Bell’i kadrosuna kattı.

Perşembe günü erken saatlerde Philadelphia’ya uçan Jerome Harrison, “Uçağa bindiğim ilk anda yaptığım şey derin bir oh çekmek oldu. Burada olmak çok güzel.” açıklamasını yaptı. Harrison, Browns’da bu sezon rolünün ne olduğunu hiçbir zaman bilemediğini sözlerine ekledi.

Jerome Harrison’ın geçen sezon yaptığı çıkış ve daha sonra Browns’ın çaylak running back’i Matio Hardesty’nin sezonu başlamadan kapatmasının ardından takımın as running back’i olması bekleniyordu. Harrison’ın ilk haftalarda beklentileri karşılayamaması, sakatlığının ardından yerini Peyton Hills’e kaptırmasına neden olmuştu.

Harrison’ın Eagles’da LeSean McCoy’un yedekliğini yapması bekleniyor ancak27 yaşındaki oyuncunun durumunun takıma alıştıktan sonra netleşmesi ve as running back olması da ihtimaller dahilinde olarak değerlendiriliyor.

“Benden ne istenirse yaparım. Özel takımlar falan ne olursa. Sadece takıma kazanma yolunda yardım etmek istiyorum.” diyen Harrison, çıktığı dört maçın sadece bir tanesinde ilk 11’de sahaya çıkmış ve toplamda takımına 91 yard kazandırmıştı.

Takasın diğer kahramanı geçen sezon New Orleans Saints’de gösterdiği başarılı performans sonrası bu yaz Philadelphia Eagles’a katılmış ancak yedek soyunduğu beş maçta sadece 16 defa buluştuğu topla, 28 yard koşarak hayal kırıklığı yaratmıştı.

Geçtiğimiz sezonun flaş isimleri olan ancak bu sezon henüz touchdown’ları bulunmayan Harrison ve Bell’in yeni takımlarında nasıl bir performans sergileyeceğini ilerleyen haftalarda göreceğiz.

Yazan: Haber Servisi