Philadelphia Eagles’ın yıldız quarterback’i Michael Vick, kaburga kıkırdağından yaşadığı sakatlığın sonra ilk defa Perşembe günü takımla birlikte tam idmana çıktı.

Dördüncü haftada takımının Green Bay Packers’a yenildiği maçta sakatlanan Michael Vick’in, takımın head koçu Andy Reid’in Tennessee Titans maçında Kevin Kolb’un ilk 11’de başlayacağını açıklamasından bir gün sonra idmanlara dönmesi kafaları karıştırıd.

Michael Vick’in önümüzdeki hafta yedek olarak mı yoksa ilk 11’de mi sahaya çıkacağı merakla bekleniyor. Vick geçtiğimiz hafta Atlanta Falcons maçında Kolb ve Mike Kafka’nın ardında takımın acil durum QB’si olarak belirlenmiş ancak maçı kenardan takip etmemesi konusunda kendisine izin verilmişti.

Geçtiğimiz hafta Eagles’ın Atlanta Falcons karşısında aldığı galibiyette 29 pas girişiminde bulunan ve bunların 23’ünde başarılı olup 326 yard ve üç touchdown pası atan Kevin Kolb, NFC’de haftanın hücum oyuncusu seçilmişti.

Anlaşılan o ki Andy Reid’i, Atlanta Falcons karşısında 79.3 ile kariyerinin en iyi pas yüzdesini yakalayan ve Jeremy Maclin’e attığı 83 yardlık touchdown pasıyla kariyerinin en uzun touchdown pasını atan Kevin Kolb ile taraftarın sevgilisi Michael Vick arasında zor bir seçim bekliyor.

Yazan: Haber Servisi