Cincinnati Bengals, Ohio State Üniversitesi’nin eski kicker’ı Aaron Pettrey’yi Mike Nugent’ın yerini doldurması için kadrosuna kattı.

Aaron Pettrey gibi eski bir Ohio State’li olan Mike Nugent, Pazar günü takımının Indianapolis Colts’a 23 – 17 yenildiği karşılaşmanın son dakikalarında yaptığı başarılı onside kick’de dizindeki bağları yırtarak sezonu kapatmıştı.

Bengals, geçtiğimiz Nisan ayında Nugents’ı serbest oyuncu olarak kadrosuna katmıştı. Bu yıl NFL’deki yedinci sezonunu geçiren Mike Nugent daha önce New York Jets, Tampa Bay Buccaneers ve Arizona Cardinals formaları giymişti.

Aaron Pettrey ise Ohio State’den ayrıldıktan sonra Nisan ayında Carolina Panthers ile anlaşmış ancak kısa bir süre sonra takımdan kesilmişti. Pre-season’da Detroit Lions formasıyla bir hazırlık maçına çıkan Pettrey sonrasında Lions tarafından da serbest bırakılmıştı. Pettrey Lions formasıyla çıktığı tek maçta 42 yardlık bir alan golü kaçırmış, bir ekstra sayı vuruşunda başarılı olmuştu.

Bengals aynı zamanda Salı günü serbest oyuncu konumundaki offensive tackle Kirk Chambers’ı kadrosuna kattı. Altı yıllık NFL tecrübesi bulunan Chambers üniversitede Stanford için oynamış ve NFL’de Cleveland Brown ile Buffalo Bills formaları giymişti.

Yazan: Haber Servisi