Bu sezonunun beklentileri karşılayamayan ekiplerinden Carolina Panthers’a bir kötü haber çaylak oyun kurucusu Jimmy Clausen’den geldi. Panthers’ın Tampa Bay Buccaneers’a 31 – 16 yenildiği karşılamada genç yıldızın beyin sarsıntısı geçirdiği bildirildi.

Panthers’ın son oyununda sakatlanan Clausen’in durumu önümüzdeki hafta için belirsizliğini koruyor. Genç oyuncusunun sakatlığı ile ilgili olarak konuşan Panthers’ın yıldız wide receiver’ı Steve Smith, Tampa Bay oyuncuları Aqib Talib ve Sean Jones’u suçladı.

Steve Smith, Talib ve Jones’u Clausen’in direkt olarak kafasına hamle yaptıklarını dile getirirken Panthers head koçu John Fox konu ile ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

John Fox konunun detayına inmezken Clausen’in sakatlandığı pozisyonun kasedini lig yetkililerine göndereceğini söyledi. Jimmy Clausen, Buccaneers karşısında 29 pas denemesinin 16’sında başarılı olurken maçı 191 pas yardı ile tamamlamış, touchdown ya da interception atmamıştı.

Jimmy Clausen’in maç sonrası beyin sarsıntısı efektleri göstermediğini sadece hafif bir baş ağrısının bulunduğu ancak 23 yaşındaki oyuncunun Pazartesi günkü takım toplantısında maçın kasedini izlerken baş ağrısının şiddetinin arttığı bildirildi.

Yazan: Haber Servisi